Mine topp 10 favorittoppskrifter – søtsaker uten helsekostprodukter

Hei alle sammen!

Då har vi komt til den siste fredagen i samling av mine topp 10 favorittoppskrifter. No har eg delt snacks her, desserter her og kaker/bakst her.  Hittil er det mest populære innlegget snacks, så eg er spent på om dere liker bedre søte oppskrifter uten helsekostprodukter, for det er nemlig dagens!

Alle desse oppskriftene er laga med ingredienser du garantert finner på dagligvarebutikken, og er naturlig søta med dadler, frukt eller honning. Hugs at dette innlegget er som dei andre; det er mine topp 10 favorittoppskrifter, men står ganske likt med dere lesere sine favoritter. Eg er veeeldig glad i snackskuler som du kanskje ser under her, eg har nemlig dratt fram meir enn en oppskrift på det… 🙂

Peanøtt-trøfler med sjokoladetrekk HER:

*

Havrekjeks med eple og kanel HER:

*

Sunt og godt sjokolade-bananbrød HER:

*

Brownieskjeks med kun 4 ingredienser HER:

*

Bananis HER:

*

Energikuler med sjokolade HER:

*

Ovnsbakt, karamellisert frukt HER:

*

Seige snickerstrøfler HER:

*

Sunne bananpannekaker HER:

*

Browniestrøfler HER:

Når man har litt ekstar tid i helgene er det jo en perfekt mulighet for å lage opp litt snacks man kan ha liggande utover ny veke! Digg ettermiddagskos med en kaffikopp eller to♥

God helg alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Sunniva

    Hei! Så morsomt med slike innlegg 🙂 må bare si, jeg tror du har linket feil til energikuler med sjokolade da det er samme link som browniestrøflene. Håper du får en fin helg!

    1. Takk som seier ifra, Sunniva! No har eg fått fiksa det 🙂
      Ha en nydelig helg <3