SPØRSMÅLSRUNDE!

Okei folkens, no skal eg gjere noko eg har tenkt på ei stund, men aldri fått meg til å gjere. Eg skal ha en SPØRSMÅLSRUNDE!

Eg fikk en kommentar hin dagen «Linda, ein er ikkje en skikkelig bloggar før ein har hatt en spørsmålsrunde på bloggen! Eg utfordrer deg til å la oss bli litt bedre kjent med deg!» Eg rynka litt på nasa og tenkte at det ikkje kunne vere så interessant, men det har faktisk blitt etterspurt veldig mange ganger, spesielt det siste halvåret. I tillegg har eg fått enormt mange spørsmål i mine sosiale kanaler i det siste, og det er vell stor sjangse for at fleire lurer på det samme 🙂

Legg igjen det du lurer på av spørsmål: om det gjelder kostholdet mitt, ingredienser, oppskrifter eller framgangsmåter, studiet mitt, boka mi eller kanskje om Linda Marie Stuhaug, og ikkje berre Linda Stuhaug – visst dere skjønner kva eg meiner 🙂

PS! Eg kjem ikkje til å svare på spørsmål som gjelder personlig veiledning innen kosthold, trening osv.

Eg tenker å samle spørsmål og svar i egne innlegg, og er det større konkrete spørsmål, svarer eg muligens i egne innlegg jevnlig framover!

Så – fyr laus! Legg igjen en kommentar her i kommentarfeltet (ingen ser mailen din) eller send meg en mail på linda_stuhaug@hotmail.com (merk med spørsmålsrunde!) 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 kommentarer

 1. Hei! Jeg har tenkt å studere ernæring neste år, og lurer på om du blir ernæringsfysiolog eller bare tar utdanning innenfor ernæring? Har du noen tanker rundt forskjellen?

 2. Du har tidligere sagt at du har hatt ett dårlig forhold til mat tidligere. Kan du utdype hva det var mer, eller linke til eventuelle innlegg der du snakker om det? Og var det anoreksi? Hvordan kom du ut av det, og inn i sunne, gode rutiner?

  Hvor ofte ca. skeier du ut med usunne, ferdige retter eller godteri/ chips/ kaker med sukker osv?

 3. Oppskriftene dine er jo fantastiske, men er stadig nysgjerrig på hvorfor kesam har en så sentral rolle?

 4. Kan du fortelle litt mer om studiet ditt? Hvilke fag har du / hva lærer du, og hva slags jobbmuligheter gir det deg?

  (Jeg er selv en stor nerd når det gjelder mat og næringsinnhold, og elsker å finne nye sunne og proteinrike oppskrifter. Det er noe jeg virkelig brenner for og alltid kan diskutere og fortelle om i det lange og brede, og lirer derfor på om ernæring som studie er noe for meg. Før hadde jeg litt problemer med å forholde meg til mat og kropp, men med litt hjelp og styrketrening har det forsvunnet helt. Jeg har det mye bedre med meg selv nå. Du er min største inspirasjonskilde, og jeg digger både deg og bloggen din mer enn noe annet! Det er liksom helt perfekt for meg og min interesse)

 5. Hva slags foodprossessor bruker du, når du f.eks. lager trøfler? (Gjerne bilde). Sliter nemlig litt med å få til å «blende» dadler! Noen tips? 🙂

 6. Hvem inspirerer deg?

 7. Hva liker du å gjøre når du ikke lager mat eller går turer? Andre interesser/ hobbyer?

 8. Spiser din sambo/kæreste/mand det samme mad som dig? Hvordan har du fået ham overbevist om at spise sundt? Min mand gider ikke spise grøntsager… undtagen hvis de er fuldstændig skjult i maden! Tips modtages gerne

 9. Først og fremst, hurra for deg og din fine blogg 🙂
  Lurte på om du noen gang har tenkt på å lage flere ting i vegetar/vegansk-kategorien?
  Det hadde vært fint og spennende! 🙂
  Lykke til med alt videre, både med blogg og bok! Jippi 🙂

 10. Jeg vurderer å starte på lavkarbo, og lurer på om man kan tilsette sukrin i oppskriftene sine? Vanlig Sukrin eller Sukrin gold består bare jo av karbohyrdater

 11. Hei! Jeg lurte på om du kunne legge ut en ny oppskrift sukkerfri/sunnere for blåbærpai? Og en oppskrift som gjelder for epler? Kanskje ny eplepai? Er innhøsting på gang og

 12. Hvilke kjøkkenredskaper( som kjøkkenmaskin, blendere etc) bruker/anbefaler du? Veldig kjekt med tips om hvilke som fungerer!

 13. Sigrid Jervell Våg

  Hva slaga kjøkkenutstyr anbefaler du for at matlagingen skal gå kjappere?

 14. Hvordan lager jeg denne med gelantinpulver?

 15. Kjære Linda Marie Stuhaung!
  Jeg vil bare takke deg for alle oppskriftene og insprasjon du har gitt meg. Har lenge slitt med spiseforstyrrelse, men nærmer meg sakte men sikkert normalvekting ( HURRA!!)

  Men jeg lurte på om du kunne lagt ut treningsinprasjon ibladt. Ikke råd, men mere sånn feks: Morsomme løpe intervaller, morsomme styrke osv 🙂
  Så må jeg bare si at jeg elsker at du ikke fokuserer og regnger ut kcal! Jeg har blitt lært at ( Hvis du ikke har sett en kalori, finnes dem ikke heller!)
  fortsett med bloggingen <3 Gleder meg masse til boken din kommer <3

 16. Karianne

  Hvilke låter foretrekker du å trene til? Kan du nevne et par eksempler eller noen favorittlåter? (Hvis du i det hele tatt hører på musikk mens du trener, da)

 17. Hvordan/Hvorfor ble du interessert i mat?
  Hvorfor ble du interessert i akkurat den typen mat som bloggen handler om: sunt og enkelt, og sunnifiserte versjoner av kosemat?
  Hvor mye trener du? Og hva trener du?

 18. Hvor lang tid har du brukt på boken din?
  Har du en annen jobb ved siden av bloggen? Har du hatt en annen jobb tidligere?
  Hvor mye tid tar det å drive denne bloggen?

 19. Solveig

  Hva er dine tanker og vegetar/vegan-kosthold og kan du evt. linke til noen gode sider som utdyper dette?

  Hva er dine beste tips for å starte matblogg? Vil du anbefale det som en «studieteknikk» for ernæringsstudie?

 20. Kan du si noe om hva man kan forvente å finne i boken din? (Middagsmat, sunne godsaker, sesongmat etc?)
  Det å skrive en bok har vel krevd mye tid? Dette er din første bok?

  Gleder meg veldig til å kjøpe boken!

 21. Hei! Hva er dine erfaringer med iHerb? Hvordan er det med toll og slikt? Ha en nydelig dag! <3

 22. Lurte på om du har noen fryse-tips? Mange av eks bakevarer, pizza etc kan jo fryses ned, så lurte på hva du fryser det ned i, og hvordan du tilbreder det i etterkant når det skal tines/varmes igjen, for å få best resultat?

  Lurte også på dine topp 10 «ingredienser» eller produkter? De du alltid har stående i kjøkkenskapet. Og om du har noen tips til godt men sunnere lørdagsgodis?

 23. Hei! Først vil jeg take for en fantastisk og inspirerende matblogg! Jeg har to spørsmål til deg;

  1. Hvis du skulle valgt et annet studie/yrke enn ernæring og yrker I den kategorien, hva hadde det blitt?
  2. Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor bor du da?

  God fredag 🙂

 24. Benedikte

  Hei!
  Jeg lurer på om du alltid syns det er kjekt å lage mat? Eller er det noen ganger det er mer «ork» enn andre ganger? Også lurer jeg på om du kan skrive i andre måleenheter enn gram?:) har ikke vekt til å veie.
  Du er en kjempe inspirasjon! Takk for at du deler så mange gode oppskrifter