Forhåndsbestill boka mi!

/egenreklame♥

Hei alle sammen!

Først og fremst vil eg takke dere for alle for fantastisk hyggelige tilbakemeldinger og gratulasjoner eg har fått sida eg delte nyheten om kokeboka mi som kjem i januar. Eg har blitt rørt til tårer fleire ganger, det er så fint å lese, høre og sjå at dere bryr dere sånn. Tusen takk!

Mange har etterspurt forhåndssalget, og eg kan med stor jubel fortelle at det starter akkurat NO. Et stort hurra for det, eg har gleda meg så innimari og no kribler det i heile kroppen!

Forhåndssalget skjer HER via denne linken!

KVIFOR FORHÅNDSBESTILLE?

Du får boka før jul!
Offisiell lansering av boka er 1.januar 2018. Forhåndsbestiller du boka får du den allerede (seinast) 8.desember. Perfekt julegave til seg sjølv, eller gled nokon du kjenner!

12,5% rabatt og fri frakt!
Boka koster 349,- på forhåndsbestilling, og frakten spanderer forlaget.

Du blir med i trekninga av spennande goodies. 
Det blir konkurranse og giveaways fram mot lansering, og du er automatisk med ved forhåndsbestilling.

I boka er det 80 oppskrifter på:
♦ Næringsrik start på dagen
♦ Enkle og sunne matpakker
♦ Raske kvardagsmiddager
♦ Kreative og sunnare helgemiddager
♦ Sukkerfri, søte oppskrifter du like gjerne kan lage en tirsdag som en søndag

Oppskriftene er en blanding av dere lesere sine favorittoppskrifter, justerte oppskrifter og sjølvsagt en del heilt nye.

Men du får meir enn berre oppskrifter!
Boka hjelper deg i gang med kostholdsendringer, eller motiverer deg til å holde på dei gode vanane. Som en del av boka får du mine beste tips for sunnare matvalg, praktiske råd til planlegging, konkrete anbefalinger og effektive motivasjonstriks som er enkle å følge for alle. I tillegg kjem eg med forslag til vekemenyer og basisvarer du alltid bør ha på kjøkkenet!

Målet med boka mi står i samsvar med tittelen: å vise deg at sunn mat er en opptur♥

Som nevnt, gå inn HER for å forhåndsbestille. Der står det også litt meir informasjon 🙂

Og det er veldig hyggelig for meg å vite om du klikker den heim i posten, så legg gjerne igjen en kommentar om det♥ Er sjølvsagt åpen for andre spørsmål og tilbakemeldinger også!

Et stort smil fra ei veldig glad frøken Stuhaug♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

94 kommentarer

 1. Marte Aasen Handen

  Bok bestilt 😀 gleder meg til den kommer!

 2. Nettopp bestilt gleder meg til å få boken, skal bli deilig å slippe å ha alle oppskriftene dine i papirformat istedet for på mobil ☺️ Du er superdyktig og en sann inspirasjon! Lykke til med boksalget ☺️☺️

  1. Tusen takk Hanne! Det er noko anna å ha oppskriftene mellom to permer 🙂

 3. Det ble litt feil, men du skjønte sikkert hva jeg skulle frem til

  1. Absolutt 🙂 <3

 4. Linn hjeltereie

  Bestilt!

 5. Bestilt boken! Gleder meg helt enormt til den kommer, blir veldig greit å ha oppskriftene på en plass i stedet for en haug av notater på mobilen. Stå på videre, du er en stor inspirasjonskilde 🙂

  1. Tusen takk, Anette <3

 6. Denne står øverst på ønskelisten!! Følger året i november, så skal ønske meg den til da 😀

 7. Da er boka bestilt, gleder meg

 8. Bok bestilt! Gleder meg masse til å få den i posten 🙂

 9. Solveig

  Bok bestilt, gleder meg. Har prøvd mange oppskrifter fra bloggen, mye god og ikke minst sunn mat

 10. åå for en god nyhet på en ellers grå søndag! Har vært sengeliggende med kyssesyken i 6 uker, og har skrollet gjennom både bloggen og instagramen din flere ganger. Savner å prøve ut oppskriftene dine, og får så ekstremt mye inspirasjon og motivasjon av deg! Nå er to bøker bestilt, en til meg og en som søsteren min skal få i julegave 🙂 Gleder meg til jeg er på beina igjen, og til boken kommer i posten!!
  Håper boksalget går over all forventning kjære deg, det er deg så vel fortjent!! Lykke til 😀

  1. Tuusen hjertelig takk, Sandra <3 Veldig synd å lese at du er sjuk og sengeliggande, riktig god bedring til deg! Håper du er på beina igjen om kort tid 🙂 Stor klem <3

 11. Veronica

  Da er boka bestilt! Jeg gleder meg ❤

 12. Nathalia

  Gleder meg til å få boken i posten, så den er selvfølgelig forhåndsbestilt . Du er så dyktig og bruker mange av dine oppskrifter og som en inspirasjonskilde. Fortsett med det gode arbeidet, vi setter pris på det!

  1. Tusen takk, Nathalia! Det er så kjekt å dele når det blir tatt så godt imot <3

 13. Bok bestilt! Gleder meg til å lese boka di og teste flere av oppskriftene dine. Alt faller i smak her Takk for all inspirasjon du gir

  1. Det er en stoor glede å inspirere, Hege <3

 14. Irene K. Rosingholm

  Da er boka bestilt Gleder meg til den kommer

 15. Mathilde

  Da har jeg også bestilt boka di ❤ gleder meg masse!

 16. Bestillt! Gleder meg!

 17. Ååå gleder meg kjempe mye til boka kommer! Måtte selvfølgelig forhåndsbestille!
  Arti med en rabattert startpakke. Bestilte det liksågreit i samme slengen
  Dette desidert min favorittblogg. Fortsett med det flotte arbeidet du legger i bloggen. Setter så ufattelig stor pris på alle de spennende rettene du deler!
  Stor klem

  1. Tusen takk, Reidun! Stor klem tilbake 🙂 <3

 18. Først, gratulerer med kokeboken <3

  Gleder meg masse til den kommer i posten for nå er den forhåndsbestilt 😀

  1. Takk Ann!! 🙂 <3

 19. Birgitte

  Jeg har bestilt og gleder meg masse til å få den i posten! Du er så inspirerende og virkelig et forbilde. Setter stor pris på den jobben du gjør. Lykke til med salget! Klem fra meg – sunn.studentmat på instagram 🙂

  1. Tuusen takk, Birgitte 😀 Så hyggelig <3

 20. Susanne

  Da har jeg bestilt boka både til meg selv og som julegave til flere. Ser frem til å ta den i bruk og å glede andre med den 🙂

 21. Bestilt.! Gleder meg kjempe masse til boken kommer☺️ Lykke til med boksalget

  1. Tusen takk!! 🙂

 22. Anne-Lise

  For en gledelig nyhet at du kommer med egen kokebok, Linda! Den er selvsagt forhåndsbestilt, og jeg gleder meg veldig til den kommer i posten:) Her hjemme har det blitt en gjenganger at jeg sier «Det er Linda det vettu» hver gang jeg prøver en ny oppskrift og både meg og mannen er strålende fornøyd med maten! Tusen takk som deler og inspirerer <3

  1. Så koselig å lese, Anne-Lise! Tusen takk, blir så glad av slike tilbakemeldinger <3 <3 Klem!!

 23. Forhåndsbestilte både boken og pakken. Gleder meg ☺️

 24. Elisabeth

  Bestilt! Gleder meg

 25. Ann Elisabeth Angelund

  Har forhåndsbestillt ❤️ gleder meg til mer sunn inspirasjon!

  1. Så hyggelig Ann Elisabeth <3

 26. Bok bestiltgleder meg

 27. Bok er bestilt. Gleder meg til å bla i den og ikke minst til å teste ut oppskriftene. Du har mye godt på menyen. Stå på, synes du er fantastisk og har inspirert meg 🙂

  1. Tusen takk, Bente! Det er veldig koselig å lese 🙂 Klem <3

 28. Angelica

  Da er den bestilt! Gleder meg masse til å bla i den. Bruker egentlig svært sjeldent kokebøker, men denne vet jeg kommer til å bli flittig brukt. Har mange bilder lagret på mobilen med dine oppskrifter, osv., kan av og til være mer praktisk å bla i ei bok. Gleder meg også til å lese diverse råd, tips og triks. Gratulerer så masse 😀 Lykke til videre!

  1. Så hyggelig Angelica! Tusen takk for det <3

 29. Bestilt, og gleder meg masse! Nå slipper jeg uendelig med screenshots på telefonen

 30. Kjersti

  Bestilt! 🙂

 31. Sunniva

  Hvor lenge kan man forhåndsbestille?:)

  1. Vi har ikkje satt noko dato enda 🙂

 32. Nathali

  No e boka bestilt! Så herlig, detta har eg venta på sia vgs! Du e så flink 🙂 🙂

  1. Tusen takk, Nathali <3

 33. Bestilt! Har sett frem til denne boken lenge 😀

 34. Boken er bestilt og den skal min fantastiske mamma få i julegave i år! Hun leser bloggen din hver dag og er veldig glad i oppskriftene dine <3

  1. For en fin julegave, Emma 😀 Veldig kjekt du vil gi boka mi til mammaen din <3

 35. Da er boka bestilt! Gleder meg

  1. Såå koselig Silje <3

 36. Trine Sjursen

  Tusen takk for en superinspirerende og interessant blogg! Bare den siste uken har jeg brukt oppskriftene dine til å lage cookie dough kuler, eplemuffins med vaniljekrem (3 ganger, for de var så utrolig gode!), eplesyltetøy, havrevafler, tacosnurrer og sjokolademousse. Gleder meg til boken din kommer i posten!

  1. Oioi, her var det mange godsaker 😀 Herlig, Trine! Gleder meg til å vise deg boka mi <3

 37. Hildegunn

  Har bestilt og gledar meg skikkelig til den kjem i posten! 🙂 Har håpa lenge at du skulle gi ut bok, så det var ei gledleg overrasking!

  1. Så kjekt å lese, Hildegunn 😀 <3

 38. Siv Anita Guvaag Fjellklang

  Jeg har ikke bestilt boka di enda men jeg skal bestille den om ca 15 dager (da har lønningen kommet inn ). Jeg gleder meg som en unge til jeg får kjøpt og får den kokeboka tilsent 🙂 Dette er en av 3 kokebøker jeg har villet ha-og denne står høyest på lista 🙂

  1. Så hyggelig, Siv Anita 😀 Veldig kjekt boka i står høgast på lista <3

 39. Live Nilsen

  Jeg sliter med magen når jeg spiser for mye mat som inneholder mel, tilfeldig kom jeg over dine oppskrifter med havremel, har aldri sett meg tilbake! Nå bruker jeg nesten bare din blogg, hver gang jeg ønsker inspirasjon! Har alltid suksess med rettene dine 🙂 forhåndsbestillingen er i boks! Gleeeeder meg 🙂

  1. Såå hyggelig å lese, Live! Superkjekt at du finner inspirasjon i bloggen min, og at rettane faller i smak 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere <3

 40. Bok bestilt 😀 Gleder meg allerede 😀

  1. Fantastisk (navnesøster) 😀

 41. Nå er boka bestilt! Det er julegave til søsteren, og håper på å få det samme tilbake også :)))

  1. Fantastisk, Jeanette 😀 Då kryssa eg fingrane for at du får den under juletreet i år!

 42. Da er boka bestilt, en til meg selv og en julegave Gleder meg til den kommer

  1. Herlig, Anne 😀

 43. Hei! Jeg har ønsket meg boka til jul av Mormor. Men når man skal bestille den står det at man får boka 5. januar, og du skriver selv 8. desember. Hva er riktig?

  1. Hei! Forhåndsbestillinga har vore åpen i nesten 2 måneder og er no stengt. Bestiller du boka no får du den i starten av januar, som det står på nettsida 🙂

 44. Hei Linda. Fikk boken i posten idag og den har vært vanskelig å legge fra seg. Den var så flott på alle måter. Likte inndelingen på måltider og at mange av de samme ingrediensene går igjen i flere oppskrifter. Da blir det lettere å handle inn og å få laget de ulike måltidene til en dag. Sist men ikke minst så blir det mindre matrester som kanskje før ble kastet. Lurer på er par ting. Du bruker en del skinke i oppskriftene. Hva slags variant bruker du da? Og det samme m bacon?. Jeg lurer også på hva slags melkefri sjokolade du bruker og hvor du kjøper den? Jeg er stadig på jakt etter god kraft. Jacobs får jeg ikke tak i lengre. Du skriver at noen forretninger har det. Jeg blir veldig glad for butikktips i Oslo. Takk for boka!!

  1. Hei Torill! Tusen takk for hyggelige ord, veldig kjekt du liker boka mi <3

   Eg bruker ikkje noko fast merke på verken skinke eller bacon. Ser an kva butikken har rett og slett 😉 Men av skinke så velger eg som regel skinke med høgast mulig kjøttinnhold 🙂

   Eg bruker ikkje melkefri sjokolade per idag, men tidligare har eg brukt merket Plamil. Den fant eg på dagligvarebutikker med godt utvalg på den tid, men eg rekner med helsekostbutikker har det.

   Jacobs kraft har eg ikkje vert på utkikk etter det siste året, men korrekturlesaren min sa at den er å finne på utvalgte delikatesse,- kjøtt,- eller fiskeforretninger. Kanskje Mathallen har? 🙂 Ellers kan eg anbefale Stange sin kyllingkraft!

 45. Marit Ellefsen Breistølen 8 5034 Bergen

  Ønsker kokeboken

 46. Nettopp bestilt gleder meg til den kommer

  1. Så kjekt å lese, Ingrid! Håper du liker den 😀

 47. Ingrid Nielsen

  Nettopp bestilt gleder meg til den kommer

  1. Så kjekt å lese, Ingrid! Håper du liker den 😀