Linda Stuhaug

Annonse

12. november 2017

En sniktitt på «Opptur med sunn mat»

En sniktitt på «Opptur med sunn mat»
/ Egenreklame for egen bok
For å vere heilt ærlig trur eg egentlig ikkje dette bokprosjektet har gått opp for meg enda. At eg iløpet av dei neste vekene skal holde mi første, sjølvskrevne bok mellom hendene. Boka eg har jobba ekstemt mykje med det siste året, som eg har lagt sjela og hjertet mitt i. En drøm fra eg var lita jente har gått i oppfyllelse, eg har berre ikkje skjønt det heilt enda.
Boka kjem fra trykk i slutten av november for å sende ut til alle dei som har forhåndsbestilt. Forhåndsbestillinga er fortsatt åpen og du kan forhåndsbestille HER. Då får du boka i postkassa seinast 8.desember, en måned før offisiell lansering i januar♥
Idag vil eg gi dere en sniktitt på boka fortelle litt om det du kan forvente, uten å avsløre for mykje 😉
OPPSKRIFTENE Det vil bli 80 varierte oppskrifter fordelt på 4 hovedkapitler. Oppskriftene er en kombinasjon av lesarane sine favorittoppskrifter, justerte oppskrifter og sjølvsagt en del heilt nye.
♦ Kapittel 1, frukost ♦ Kapittel 2, lunsj og matpakker ♦ Kapittel 3, middag i to underkapitler: kvardagsmiddag og helgemiddag. Kvardagsmiddagane lager du på maks maks 30-40 minutt, medan helgemiddagane kan kreve litt meir tid, litt fleire ingrediensar og er middager ein ofte forbinder med helg. ♦ Kapittel 4, sunnare alternativ til søtt i to underkapitler: kvardagssøtt og søtt til helg, fest og feiring. Kvardagsoppskriftene er laga med færre ingrediensar, er raske og enkle å lage. Helgeoppskriftene er litt meir tidkrevjande, har litt fleire ingredienser og er oppskrifter ein ofte forbinder med nettopp helg, fest og feiring.
Alle oppskriftene er uten tilsatt sukker og dei aller fleste er naturlig glutenfri. Mange av oppskriftene er også melkefri, eller kan med enkle grep bli melkefri. Det er stor variasjon i oppskriftene, og for å ta eit eksempel er middagane alt fra vegetarretter til fiskeretter, suppe, pizza, lasagne, pai, tilbehør m.m.
MEIR ENN BERRE OPPSKRIFTER I tillegg til å inneholde mange oppskrifter fungerer boka som eit verktøy for å komme i gang med kostholdsendringer eller holde på dei gode vanane. Eg deler mine beste tips for sunnare matvalg, praktiske råd til planlegging, gir konkrete anbefalinger og motivasjonstriks som er enkle å følge for alle.
Eg har lista opp mine basisvarer eg alltid har på kjøkkenet og avslutter boka med forslag til vekemenyer med utgangspunkt i oppskriftene i boka.
PERSONLIG Eg må og nevne at boka blir veldig personlig. Eg deler «Min kronglete veg til sunn livsstil og ekte matglede«, der eg forteller heile mi historie fra eg starta med min livsstilsendring som 15-16 åring, då eg gjekk fra overvektig til undervektig, og fram til min balanserte livsstil idag som normalvektig, matglad, treningsglad og ernæringsstudent. Eg er berre 23 år, men føler meg ofte mykje eldre når eg ser tilbake på fortida mi.
Det er en rød tråd gjennom heile boka og som forord på kvart kapittel har eg en liten historie å fortelle, noko eg synes er litt morsomt 🙂
Målet mitt med boka er å vise akkurat deg at det ikkje trenger å vere så avansert eller tidkrevjande å ete sunt. At små forandringer i kvardagen kan utgjere en stor forskjell. At det kan vere både godt og veldig enkelt for alle. Ikkje minst at det å ete sunt er en opptur. Derfor har eg valgt tittelen Opptur med sunn mat♥ Eg gleda meg virkelig til å vise dåkke boka mi, og håper de blir like fornøgd som eg er!

/ Egenreklame for egen bok

For å vere heilt ærlig trur eg egentlig ikkje dette bokprosjektet har gått opp for meg enda. At eg iløpet av dei neste vekene skal holde mi første, sjølvskrevne bok mellom hendene. Boka eg har jobba ekstemt mykje med det siste året, som eg har lagt sjela og hjertet mitt i. En drøm fra eg var lita jente har gått i oppfyllelse, eg har berre ikkje skjønt det heilt enda.

Boka kjem fra trykk i slutten av november for å sende ut til alle dei som har forhåndsbestilt. Forhåndsbestillinga er fortsatt åpen og du kan forhåndsbestille HER. Då får du boka i postkassa seinast 8.desember, en måned før offisiell lansering i januar♥


Idag vil eg gi dere en sniktitt på boka fortelle litt om det du kan forvente, uten å avsløre for mykje 😉

OPPSKRIFTENE
Det vil bli 80 varierte oppskrifter fordelt på 4 hovedkapitler. Oppskriftene er en kombinasjon av lesarane sine favorittoppskrifter, justerte oppskrifter og sjølvsagt en del heilt nye.

♦ Kapittel 1, frukost
♦ Kapittel 2, lunsj og matpakker
♦ Kapittel 3, middag i to underkapitler: kvardagsmiddag og helgemiddag. Kvardagsmiddagane lager du på maks maks 30-40 minutt, medan helgemiddagane kan kreve litt meir tid, litt fleire ingrediensar og er middager ein ofte forbinder med helg.
♦ Kapittel 4, sunnare alternativ til søtt i to underkapitler: kvardagssøtt og søtt til helg, fest og feiring. Kvardagsoppskriftene er laga med færre ingrediensar, er raske og enkle å lage. Helgeoppskriftene er litt meir tidkrevjande, har litt fleire ingredienser og er oppskrifter ein ofte forbinder med nettopp helg, fest og feiring.

Alle oppskriftene er uten tilsatt sukker og dei aller fleste er naturlig glutenfri. Mange av oppskriftene er også melkefri, eller kan med enkle grep bli melkefri. Det er stor variasjon i oppskriftene, og for å ta eit eksempel er middagane alt fra vegetarretter til fiskeretter, suppe, pizza, lasagne, pai, tilbehør m.m.

MEIR ENN BERRE OPPSKRIFTER
I tillegg til å inneholde mange oppskrifter fungerer boka som eit verktøy for å komme i gang med kostholdsendringer eller holde på dei gode vanane. Eg deler mine beste tips for sunnare matvalg, praktiske råd til planlegging, gir konkrete anbefalinger og motivasjonstriks som er enkle å følge for alle.

Eg har lista opp mine basisvarer eg alltid har på kjøkkenet og avslutter boka med forslag til vekemenyer med utgangspunkt i oppskriftene i boka.


PERSONLIG
Eg må og nevne at boka blir veldig personlig. Eg deler «Min kronglete veg til sunn livsstil og ekte matglede«, der eg forteller heile mi historie fra eg starta med min livsstilsendring som 15-16 åring, då eg gjekk fra overvektig til undervektig, og fram til min balanserte livsstil idag som normalvektig, matglad, treningsglad og ernæringsstudent. Eg er berre 23 år, men føler meg ofte mykje eldre når eg ser tilbake på fortida mi.

Det er en rød tråd gjennom heile boka og som forord på kvart kapittel har eg en liten historie å fortelle, noko eg synes er litt morsomt 🙂

Målet mitt med boka er å vise akkurat deg at det ikkje trenger å vere så avansert eller tidkrevjande å ete sunt. At små forandringer i kvardagen kan utgjere en stor forskjell. At det kan vere både godt og veldig enkelt for alle. Ikkje minst at det å ete sunt er en opptur. Derfor har eg valgt tittelen Opptur med sunn mat♥ Eg gleda meg virkelig til å vise dåkke boka mi, og håper de blir like fornøgd som eg er!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg