Vekemeny 48/2017

/inneholder egenreklame for egen bok

God søndagsmorgen!

Eg titter som vanlig innom på søndager med forslag til vekemeny for den kommande veka. Men først vil eg berre påminne om at idag er siste dagen du kan forhåndsbestille boka mi! Forhåndsbestillinga stenger klokka 00:00, og det er siste mulighet å få tak i boka før den kjem i butikk i januar. Forhåndsbestilling skjer HER 🙂

Det er allerede over 3000 (!) som har forhåndsbestilt boka og det har virkelig gått over all forventing. Det er faktisk heilt vilt og eg er så takknemlig! Mange har fått bøkene i posten denne veka, og for alle som forhåndsbestiller så blir bøkene sendt ut fortløpane (du får den garantert før 8.desember).

PS! Eg blir veldig glad om du vil fortelle meg kva du synes om boka, og gjerne sende meg bilde på facebook-sida mi HER eller under @lindastuhaug på instagram. Som eg og nevner i mitt håndskrene brev som følger med forhåndsbestilte bøker, la oss samle bilder av boka og bokas godbiter under #oppturmedsunnmat på instagram! Det blir SÅ gøy å følge med der framover♥

Men, nok bokprat og over til vekemenyen;

MANDAG – enchiladas med bønnestuing HER:

*

TIRSDAG – laks med blomkål- og brokkoligrateng HER:

*

ONSDAG – thailandsk kyllingform med kylling HER:

*

TORSDAG – baconsurra steinbit med søtpotetmos og grønnsaker HER:

*

FREDAG – squashlasagne HER:

*

LØRDAG – eltefrie, halvgrove rundstykker med havre og spelt (rør saman deiga fredagskvelden og nyt til frukost eller lunsj) HER:

*

SØNDAG – heimelaga (glutenfri) raspeballer HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – skivede, brente mandler uten sukker HER:

*

VEKAS BAKETIPS – mandelkake med sjokoladefyll uten sukker HER:

*

VEKAS DESSERTTIPS – enkel kokos- og blåbæris på 1-2-3 HER:

*

VEKAS SNACKTIPS – søte&salte karamell nøttetopper HER:

Lykke til med planlegginga og nyt en fin søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Hei! Fikk kokeboka di i går. Ser spennende ut! Men finner ikke noen faktura noe sted. Blir den sendt på mail nå, kanskje?

    1. Hei! Så kjekt du har fått boka 🙂 Alle fakturaspørsmål må du ta med hei@friskforlag.no 🙂

      1. OK Takk for svar. Ha en fin søndag!

      2. Takk det samme 🙂

  2. Hvordan får du til å lage enchiladas med lomper? Synes de sprekker så lett og får så vidt noe fyll inni. Klarer bare på bruke tacolefser siden de er større og tykkere. Noen tips? 🙂

    1. Synes ikkje det er noko problem eg 😉 Handler jo berre om å ikkje «overfylle» lompene og vere litt forsiktig når dei rulles 🙂 Og kanskje ikkje bruke glovarmt fyll!