Linda Stuhaug

Annonse

27. november 2017

Frisk quinoasalat med halloumi

Frisk quinoasalat med halloumi
Hei!
Det er ny kjøttfri mandag og det blir faktisk den siste for i år. Desember blir en litt meir fri måned og det blir fokus på juleoppskrifter, så kjem eg heller sterkare tilbake med kjøttfri oppskrifter på nyåret!
Dagens oppskrift er en frisk quinoasalat med halloumi, mettande, næringsrik og veldig god. Passer like godt som en digg lunsj som enkel middag:
Du trenger, 2 personer 200 g halloumi 1 dl quinoa 1 hjertesalat 1 mango 1 granateple 1/2 rødløk 1/2 agurk god balsamico
Slik gjer du: 1. Kok opp 2 dl vatn, skyll quinoaen godt under rennande vatn og kok i ca. 15 minutt. Avkjøl litt (hurtigavkjøl gjerne i frysaren).
2. Skjær halloumi i tynne skiver og steik i litt smør på begge sider til en gyllen farge.
3. Rens ut granateplekjernene, skjær hjertesalat, mango, rødløk og agurk i passelige biter. Bland sammen med quinoaen.
4. Legg opp quinoasalaten på en tallerken, ha over stekt halloumi og topp det heile med en god balsamino. Nyt!
Min balsamico er kjøpt på Olivenlunden 1830 og det er den beste balsamicoen eg har smakt! Fantastisk god og drøy i bruk, anbefales virkelig 🙂
Eg er veldig glad i halloumi og har fleire pakker liggande i kjøleskapet. Det blir som oftast til at eg lager en slags halloumisalat i ulike varianter, men har du gode tips til andre oppskrifter eller bruksområder med halloumi? Del gjerne, alltid kjekt å få litt inspirasjon tilbake fra dere 🙂

Hei!

Det er ny kjøttfri mandag og det blir faktisk den siste for i år. Desember blir en litt meir fri måned og det blir fokus på juleoppskrifter, så kjem eg heller sterkare tilbake med kjøttfri oppskrifter på nyåret!

Dagens oppskrift er en frisk quinoasalat med halloumi, mettande, næringsrik og veldig god. Passer like godt som en digg lunsj som enkel middag:

Du trenger, 2 personer
200 g halloumi
1 dl quinoa
1 hjertesalat
1 mango
1 granateple
1/2 rødløk
1/2 agurk
god balsamico

Slik gjer du:
1. Kok opp 2 dl vatn, skyll quinoaen godt under rennande vatn og kok i ca. 15 minutt. Avkjøl litt (hurtigavkjøl gjerne i frysaren).

2. Skjær halloumi i tynne skiver og steik i litt smør på begge sider til en gyllen farge.

3. Rens ut granateplekjernene, skjær hjertesalat, mango, rødløk og agurk i passelige biter. Bland sammen med quinoaen.

4. Legg opp quinoasalaten på en tallerken, ha over stekt halloumi og topp det heile med en god balsamino. Nyt!

Min balsamico er kjøpt på Olivenlunden 1830 og det er den beste balsamicoen eg har smakt! Fantastisk god og drøy i bruk, anbefales virkelig 🙂

Eg er veldig glad i halloumi og har fleire pakker liggande i kjøleskapet. Det blir som oftast til at eg lager en slags halloumisalat i ulike varianter, men har du gode tips til andre oppskrifter eller bruksområder med halloumi? Del gjerne, alltid kjekt å få litt inspirasjon tilbake fra dere 🙂

Annonse

4 Kommentarer

M

Marie

11. desember 2018

Hva heter balsamicoen du kjøper på olivenlunden? Har den noen spesiell smak?

Linda Stuhaug

12. desember 2018

Det er den som er avbilda 🙂 Ingen spesiell smak, kun ein skikkelig god balsamico!

M

Mary Wiik

21. mars 2018

Jeg er nybegynner med vegetarmat. Hva er halloimi ? Hvor får en kjøpt det?

Linda Stuhaug

22. mars 2018

Du får kjøpt det på dei fleste dagligvarebutikker 🙂 Det er en ferskost med fast konsistens, veldig god!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg