Vekemeny 2/2018

Det er søndag igjen, nytt år og vi går mot veke 2 i 2018. Eg kjem, på samme måte som i fjor, til å fortsette med vekemenyer kvar søndag framover. Her deler eg oppskrifter til inspirasjon for middager heile veka + litt ekstra 🙂 Eg prøver å tenke litt på sesong og har alltid en del variasjon i dei ulike middagane, slik at det er noko for einkvar smak. Så bestemmer ein sjølv om ein lar seg inspirere av en eller fleire middagsretter på bordet.

Her er mitt forslag til meny veke 2, 2018:

MANDAG – lompepizza med pesto & avokado HER:

*

TIRSDAG – kyllingwok med enkel, krema woksaus HER:

*

ONSDAG – greske kjøttboller med søtpotetmos HER:

*

TORSDAG – laksepanne med krema parmesansaus HER:

*

FREDAG – grove tacosnurrer HER:

*

LØRDAG – sukkerfri arme riddere (frukosttips!) HER:

*

SØNDAG – enkel lapskaus med heimelaga focaccia HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – vaffelomelett, perfekt i matpakken HER:

*

VEKAS BAKETIPS – heimelaga knekkebrød med havre og spelt HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – sukkerfri og lavkalori sjokolademousse HER:

Vekemenyane blir stort sett alltid tatt godt imot, og eg veit mange setter pris på dei. Eg håper det fortsetter framover! Dette er vertfall en meny som eg hadde likt å servere/blitt servert den kommande veka 🙂

God planlegging!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Birgitte

  Hei! Skulle bare si ifra at du har lagt ved feil bilde på middag til fredag. Kanskje får du rettet opp i det før alle våkner – haha. God søndag fra meg!

  1. Takk som sa ifra, fikk fiksa det litt tidligare 😀

 2. Hei
  Jeg syns du har mange spennende og sunne middagstips. Det eneste jeg savner er at jeg syns du har få fiskemiddager i løpet av uken.( Fisk 1 gang i kommende uke). Selv spiser vi fisk 3 ganger i uken, slik det også er anbefalt. Er derfor også stadig på leting etter spennende nye fiskeretter.

  1. Hei! Takk for tilbakemelding 🙂 Eg har så og sei ALLTID 2, innimellom 3 fiskemiddager i vekemenyane mine. Det er svært sjelden det kun er 1 middag, slik som her 😉 Innimellom blir det berre slik!

 3. Syns det her er helt supert! Jeg elsker vekemenyene dine og du er en stor inspirasjon for meg! elsker bloggen din rett og slett! Stå på! 😀 Du gjør en super jobb! <3

  1. Tusen takk, Siri – så hyggelig å lese 😀 Håper eg kan fortsette å inspirere <3