Bestselgande forfattar!

/EGENREKLAME

Veit de kva eg fikk melding om på mandag? «Opptur med sunn mat» er blitt en bestselgar, og det betyr at eg herved er bestselgande forfattar med over 5000 bøker solgt! Og det berre 6 dager etter offentlig lansering 2.januar. Hurra♥♥♥

Det er så utrulig STAS, og eg veit virkelig ikkje korleis eg skal få takka dere nok! Eg håper virkelig at de som har kjøpt boka, har lest takk til sida bakerst;

«Ein stor takk til mine fantastiske blogglesarar – nye som gamle – gjennom alle desse åra. Takk for at de stadig klikkar dykk inn på bloggen, prøver oppskriftene mine, kjem med hyggelege tilbake­ meldingar og deler vidare. Det gir meg ein indre motivasjon til å fortsette. Det betyr meir enn de trur. Utan dykk hadde aldri denne boka blitt til».

Det er heilt sant. Uten de hadde denne boka aldri blitt til!

Tusen takk til alle som har kjøpt boka, enten til seg sjølv eller i gave. Takk for at de er så engasjerte, takk for at de gjer forfattartittelen til ein drøm, og takk for at de deler oppskriftene de lager;

Her er eit knippe utvalg av taggen #oppturmedsunnmat på instagram, og eg håper fleire har lyst å bruke den også. Det er så kjekt for meg å følge med♥

Mange spørr stadig kor ein kan få kjøpt boka, og den kan du bestille heim i postkassa fra Frisk Forlag HER. Ellers er den i fleire butikker rundt om i landet, og vil etterkvart komme til fleire og fleire. Det er bokhandlarane sjølv som bestemmer om dei skal ta inn boka eller ikkje, så spørr gjerne etter den – så vil dei sannsynligvis ta den inn i butikk!

På tampen har eg lyst å invitere dere alle på LANSERINGSFEST den 22.januar i Oslo. Det blir foredrag av meg, salg og signering av bøker, smaksprøver, goodiebags og en hyggelig kveld for dei som vil vere med. Hadde vore veldig kjekt å sjå mange av dere der♥ HER er link til arrangementet!

Salget har gått over all forventing og eg er både stolt, ydmyk, rørt og utrulig glad på samme tid. Det er en veldig fin følelse som førstegangsforfattar, når ein overhode ikkje veit kva ein skal forvente. Så igjen, tusen, tusen takk alle sammen!!♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Gratulerer så mye! Meget meget vel unt, og sånn sett ingen overraskelse, jeg har ikke fått lest boka di enda, men basert på alle de fantastiske oppskriftene jeg har fått lest her vet jeg at boka er knall 🙂

  1. Tusen takk, Malene – så koselig å lese <3

 2. Boken din er fantastisk inspirerende. Mange gode oppskrifter også er den sååå fin, med alle bildene. Jeg lurer på hvilket proteinpulver du bruker i oppskriftene dine, finner dessverre ikke det jeg har lest du har referert til tidligere.
  Mvh
  K

  1. Hei!

   Tusen takk for det 🙂 Det er alltid direktelink i oppskriftene når eg bruker proteinpulver. Eg bruker stort sett Nutramino sitt, her: https://www.x-life.no/products/whey-protein-500-g