Linda Stuhaug

Annonse

17. januar 2018

På besøk hos God Morgen Norge!

På besøk hos God Morgen Norge!
/inneholder egenreklame
Hei alle sammen!
Som en del av dåkke har fått med seg så var eg gjest hos God Morgen Norge idag. Eg delte eit bilde på instagram under @lindastuhaug, på instastory og facebook-sida mi HER i formiddag. Eg har allerede fått enormt mykje positiv respons, og det setter eg enormt stor pris på. Tusen takk, det betyr så mykje♥
Som gjest fortalde eg først og fremst litt om veien hit eg er idag, vi snakka om boka mi, og deretter lagde eg søtpotetpizza på kjøkkenet med Wenche. Dette er virkelig noko eg har drøymt om lenge, og no var muligheten endelig her, så det var SÅ stas.
Alle sammen var veldig imøtekommande og eg følte meg veldig godt tatt imot, så dette var virkelig en positiv og kjekk opplevelse eg tar med meg vidare. For dåkke som ikkje fikk sett klippa, så kan du sjå dei her;
♦ Intervjuet kan du sjå HER ♦ Søtpotetpizza på kjøkkenet til Wenche kan du sjå HER
Pizzaen blei tatt kjempegodt imot hos alle som jobba der, og eg fikk så mykje skryt for den – så det var virkelig kjekt! Det var absolutt ingenting igjen, så det er jo eit godt tegn. Vi tok utgangspunkt i oppskrifta som er i boka mi, men du kan også finne oppskrift i arkivet mitt – «Slik lager du perfekt søtpotetpizza – med garantert sprø og vellykka søtpotetbunn» HER!
Under intervjuet fikk eg spørsmål om kva som var min kostholdsfilosofi – og dette har eg skrevet litt om i boka. Eg føler kanskje ikkje at eg uttrykte meg godt nok på sendinga idag, så derfor vil eg skrive nokre ord om det. For det eg synes er veldig viktig her, er å dra fram at eg lever SÅ etter å ete litt av alt, men ikkje alltid. Det handler ikkje om å følge en diett, det handler ikkje om å sette grenser for kostholdet og eliminere matvarer. Min kostholdsfilosofi, som eg heller liker å kalle en livsstil med eit sunt og balansert kosthold, handler rett og slett om å ha eit avslappa og godt forhold til mat, fokusere på å få i seg næringsrik mat som gir kroppen helsefordeler, overskudd og energi, men det er sjølvsagt rom for kos! Det gjelder å finne en livsstil ein kan leve med, som ein trivast med, og som ikkje tar overhånd i livet – verken den eine eller andre veien. Vi alle er individuelle og må finne vår egen vei, men hugs til sjuande og sist at kvar einaste endring i riktig retning er en positiv endring – og har mykje å bety i det lange løp. Eg håper jo og sjølvsagt at oppskriftene, bloggen min og ikkje minst boka mi kan inspirere til sunne og gode valg.
Eg har fått mange spørsmål idag om kor ein kan kjøpe boka mi, og den kan du kjøpe på ulike bokhandlee rundt om, ellers så kan du bestille den heim i postkassa på Frisk Forlag si heimeside HER!
Eg håper fleire er inspirert til å prøve ut en ny vri på lørdagspizzaen, og fikk noko ut av budskapen eg delte♥ Eit lite utdrag av sendinga kan du også sjå på Tv2 Nyhetene klokka 19.00 ikveld.
Ha en nydelig onsdag vidare!

/inneholder egenreklame

Hei alle sammen!

Som en del av dåkke har fått med seg så var eg gjest hos God Morgen Norge idag. Eg delte eit bilde på instagram under @lindastuhaug, på instastory og facebook-sida mi HER i formiddag. Eg har allerede fått enormt mykje positiv respons, og det setter eg enormt stor pris på. Tusen takk, det betyr så mykje♥

Som gjest fortalde eg først og fremst litt om veien hit eg er idag, vi snakka om boka mi, og deretter lagde eg søtpotetpizza på kjøkkenet med Wenche. Dette er virkelig noko eg har drøymt om lenge, og no var muligheten endelig her, så det var SÅ stas.

Alle sammen var veldig imøtekommande og eg følte meg veldig godt tatt imot, så dette var virkelig en positiv og kjekk opplevelse eg tar med meg vidare. For dåkke som ikkje fikk sett klippa, så kan du sjå dei her;

♦ Intervjuet kan du sjå HER
♦ Søtpotetpizza på kjøkkenet til Wenche kan du sjå HER

Pizzaen blei tatt kjempegodt imot hos alle som jobba der, og eg fikk så mykje skryt for den – så det var virkelig kjekt! Det var absolutt ingenting igjen, så det er jo eit godt tegn. Vi tok utgangspunkt i oppskrifta som er i boka mi, men du kan også finne oppskrift i arkivet mitt – «Slik lager du perfekt søtpotetpizza – med garantert sprø og vellykka søtpotetbunn» HER!

Under intervjuet fikk eg spørsmål om kva som var min kostholdsfilosofi – og dette har eg skrevet litt om i boka. Eg føler kanskje ikkje at eg uttrykte meg godt nok på sendinga idag, så derfor vil eg skrive nokre ord om det. For det eg synes er veldig viktig her, er å dra fram at eg lever SÅ etter å ete litt av alt, men ikkje alltid. Det handler ikkje om å følge en diett, det handler ikkje om å sette grenser for kostholdet og eliminere matvarer. Min kostholdsfilosofi, som eg heller liker å kalle en livsstil med eit sunt og balansert kosthold, handler rett og slett om å ha eit avslappa og godt forhold til mat, fokusere på å få i seg næringsrik mat som gir kroppen helsefordeler, overskudd og energi, men det er sjølvsagt rom for kos! Det gjelder å finne en livsstil ein kan leve med, som ein trivast med, og som ikkje tar overhånd i livet – verken den eine eller andre veien. Vi alle er individuelle og må finne vår egen vei, men hugs til sjuande og sist at kvar einaste endring i riktig retning er en positiv endring – og har mykje å bety i det lange løp. Eg håper jo og sjølvsagt at oppskriftene, bloggen min og ikkje minst boka mi kan inspirere til sunne og gode valg.

Eg har fått mange spørsmål idag om kor ein kan kjøpe boka mi, og den kan du kjøpe på ulike bokhandlee rundt om, ellers så kan du bestille den heim i postkassa på Frisk Forlag si heimeside HER!

Eg håper fleire er inspirert til å prøve ut en ny vri på lørdagspizzaen, og fikk noko ut av budskapen eg delte♥ Eit lite utdrag av sendinga kan du også sjå på Tv2 Nyhetene klokka 19.00 ikveld.

Ha en nydelig onsdag vidare!

Annonse

2 Kommentarer

F

Fanny

26. februar 2018

Finnes det et alternativ til egg i pizzabunnen? 🙂

Linda Stuhaug

26. februar 2018

Eg har dessverre ikkje prøvd og har ingen konkret oppskrift på det…

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg