Vekemeny 7/2018

Hei!

Då er det søndag igjen, og veka skal planleggast. Eg er tidlig ute med vekemenyen for å gi dåkke muligheten til å planlegge veka akkurat når det passer deg denne søndagen 🙂

Som alltid en vekemeny som eg prøver å variere med ulike oppskrifter, så det er noko som passer for alle. Eg rekner aldri med at man følger vekemenyen kvar dag, men eg veit at nokon faktisk gjer det – og det er jo veldig stas! Men så lenge eg har inspirert med vertfall en oppskrift den kommande veka, så er eg fornøgd!

MANDAG – grove pestosnurrer med soltørka tomat og fetoast HER:

*

TIRSDAG – rask middagsgryte med karbonadedeig HER:

*

ONSDAG – gratinert kyllingform med sukkerfri sweet chili saus HER:

*

TORSDAG – pestobakt laks med pastinakkpure og wokede grønnsaker HER:

*

FREDAG – kikertpizza HER:

*

LØRDAG – smoothie skål med skogsbær (frukosttips!) HER:

*

SØNDAG – indrefilet av svin med fløtegratinerte søtpoteter HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – energikuler med sjokolade HER:

*

VEKAS BAKETIPS – proteinrikt havrebrød HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – saftige og gode søtpotetmuffins HER:

Sistnevnte oppskrift skal eg definitivt lage sjølv den kommane veka.. ALT for lenge sida eg har baka med søtpotet, det er jo så fantastisk godt – så desse muffinsane må eg få laga 🙂

Fant du noko fristande? Hugs å del oppskriftene du lager fra meg med meg på mine sosiale kanaler! Enten det er her, via facebook-sida mi HER eller instagram med navnet @lindastuhaug.

Nyt søndagen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Jeg mĂ„ bare legge igjen en kommentar og takke for denne fantastiske bloggen OG boka di. Du har Ă„pnet Ăžynene mine for sĂ„Ă„Ă„ mye god mat, og jeg har fĂ„tt en mye bedre hverdag pĂ„ grunn av det. Du er helt rĂ„, og du inspirerer meg virkelig 😀
  Har fÄtt helt lompedilla ogsÄ, haha. Det er jo sÄÄÄ godt!

  1. Tuusen takk Ingunn, sĂ„ utrulig hyggelig Ă„ lese! HĂ„per virkelig eg kan inspirere deg vidare, og at du fĂ„r mange fleire, gode smaksopplevelser med oppskriftene mine 🙂 Stor klem <3

 2. hei linda:) Du jeg skal ha besÞk av en diabetiker, som ELSKER karamellpudding! prÞver desperat Ä finne en oppskrift hos deg, men den ene fra lang tid siden kommer ikke opp lenger.. har du noen oppskrift pÄ dette? du er min sikreste kilde til fornÞyde gjester, alltid <3

  1. Hei Maria! Karamellpudding har eg dessverre ingen oppskrift pĂ„… Men eg skal innrĂžmme at karamellpudding har stĂ„tt pĂ„ «MÅ LAGE» lista mi i over eit Ă„r! Kanskje eg skal prĂžve meg om ikkje sĂ„ lenge 🙂 Det er jo absolutt mulig Ă„ fĂ„ til, og ikkje sĂ„ vanskelig heller vil eg tru 🙂

 3. Takk for enda en inspirerende ukemeny! Det er bare noen mnd siden jeg fant bloggen din men jeg er heeelt solgt! Har ikke hatt «hva skal jeg lage til middag»-struggel pĂ„ lenge, bare Ă„ klikke inne pĂ„ bloggen din sĂ„ har jeg middagplaner til flere dager fremover 😀

  NĂ„ er det Ă„ skaffe boka di! Takk for at du sprer sunn og smakfull matglede 🙂

  1. SĂ„ hyggelig Ă„ lese Lottis!! HĂ„pa eg kan inspirere deg masse framover, bĂ„de med boka og bloggen 🙂 Ha en nydelig dag <3