8 sunne, gode oppskrifter på ulike pannekaker!

Hei!

Første tirsdag etter fastelaven er den internasjonale pannekakedagen. Med andre ord så er det den store pannekakedagen idag, og det må eg faktisk berre markere her på bloggen. Til anledningen har eg samla saman 8 ulike, knallgode oppskrifter på pannekaker fra arkivet. Her er pannekaker som både passer til frukost, lunsj, middag og kveldsmat – så pannekaker en gang iløpet av dagen synes eg er på sin rette plass idag 🙂

Grove middagspannekaker med blåbær og bacon HER.
Det er så lite som skal til for å gjere middagspannekakene ekstra næringsrike!

*

Sunne bounty pannekaker HER.
Med smak av kakao og kokos for bountyversjon! Kan sløyfe kokos om du ønsker nøytrale sjokoladepannekaker.

*

Dei beste havrepannekakene HER. Eventuelt les innlegget mitt «Slik lager du perfekte havrepannekaker» med detaljert forklaring HER.
Små, luftige og saftige havrepannekaker – nesten som fluffy lapper♥ Fantastisk gode!

*

Saftige, sunne spinatpannekaker HER.
Grønt er skjønt, og gir litt ekstra næring og den lekraste fargen!

*

Knallgode peanøttpannekaker HER.
Pannekaker med smak av peanøtt, så gode! Tilsett gjerne litt kakaopulver for ekstra god smak.

*

Tynne frukostpannekaker HER.
Proteinrike, grove pannekaker som du kan rulle saman med valgfritt pålegg. Mmmm♥

*

Sunne bananpannekaker HER.
Naturlig søte og saftige pannekaker som både er glutenfri, melkefri og sukkerfri!

*

Gulrotpannekaker HER.
Desse pannekakene gir skikkelig gulrotkake-følelse og er veldig gode!

Kva type pannekaker blir det på deg idag? 🙂 I det siste har eg utelukkande laga mine nøytrale, proteinrike havrepannekaker – men no fikk eg jammen lyst å lage en litt meir spenstig variant! Det blir nok til kveldsmat for min del, men det er jo en nydelig avslutning på dagen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Ingvild

    Men e g e n t l i g, Linda, er det jo «feittysdag» .- tradisjonelt sett, dagen før askeonsdag. Veldig kult og kjærkomment med en haug med bra pannekakeoppskrifter; men ei god, gammaldags gul ertesuppe kokt på knoke – kanskje med pannekaker til!? – bør jo også markedsføres som sunn, god og nokså billig mat som bør løftes opp og fram igjen! 🙂

    1. Det var eg faktisk ikkje klar over! Det står om pannekakedagen overalt denne dagen, så det er kun det eg har hatt i hode – haha. Dette skal eg hugse til neste års «feittysdag» 🙂 Heilt sant at ei gammaldags gul ertesuppe kokt på knoke burde markedsførast som sunn, god og nokså billig mat som fleire burde få augene opp for!! 🙂