Vegetariske Pulled-wraps

REKLAME

God mandag!

Som alltid på mandager deler eg kjøttfri oppskrift her på bloggen. Kjøttfri mandag er en internasjonal kampanje som starta i 2003, og eg er stolt av å vere en del av dei som iallefall prøver å inspirere fleire til å ha en kjøttfri dag i veka – uansett om det er mandag, tirsdag eller lørdag. Min kjøttfri middag er som regel ikkje på mandager, men den delast på mandager.

Eg synes det er eit fint og viktig fokus, både for miljøet, helsa, dyrevelferd og smakens skyld. Ein må absolutt ikkje ha kjøtt i eit måltid for at det smak smake godt og mette godt!

Vanligvis lager eg oppskrifter uten såkalte kjøtterstatninger, men ein gang må vell vere den første? Eg har fått prøve dei nye vegetarprodukta med navn VegMe, og skal dei to neste vekene dele nokre oppskrifter med desse i fokus. Første oppskrift ut er Pulled, som eg også har servert med VegMe majones;

Vegetariske pulled-wraps, 2-3 porsjoner
1 pk VegMe Pulled
2-3 lomper pr. person
grønnsaker etter ønske; eg brukte salatmiks, agurk, paprika og mais
VegMe majones
Gjerne BBQ-saus – eg har en heimelaga oppskrift HER.

Slik gjer du:
Skjær opp grønnsakene, varm VegMe Pulled 4-5 minutter på steikepanna, og fyll lompene. Topp med majones om det er ønskelig, rull sammen og nyt!

Alle produkta til VegMe har en saftig konsistens, er gode på smak, naturlige med kun naturlige ingredienser, glutenfri og 100% veganske. Produkta er ferske og du får kjøpt dei hos Meny. Du får også VegMe i deig og biter, som eg skal dele oppskrifter med seinare.

Har du prøvd VegMe? Del gjerne tips/erfaringer/oppskrifter. Eg har fleire pakker i kjøleskapet og har lyst å prøve meg fram med andre oppskrifter på alle produkta 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *