Vegetarisk, fargerik wok

REKLAME

Hei!

Som eg nevnte forrige mandag har eg fått prøve dei nye vegetarprodukta VegMe, og første oppskrift ut var vegetariske Pulled-wraps som du finner HER. Idag har eg en ny oppskrift til dåkke, nemlig en skikkelig smakfull, krema wok:

Alle produkta til VegMe har en saftig konsistens, er gode på smak, naturlige med kun naturlige ingredienser, glutenfri, 100% veganske og fås kjøpt ferske hos Meny. Du kan lese meir om VegMe HER 🙂 Dagens wok inneholder VegMe biter, som passa perfekt som erstatning for kjøtt i wokretten. Bitane er ferdig oppskjært og trenger kun å varmast.

Vegetarisk, fargerik wok, 3-4 personer
1 pk VegMe biter
1 brokkoli
250 g sjampinjong
3 gulerøtter
2 bokser vannkastanjer
500 ml kokosmelk*
4-5 ss soyasaus (smak til)
salt og pepper (smak til)
olje til steiking

Slik gjer du:
1. Steik VegMe bitane på sterk varme i 2-3 minutt. Skjær opp grønnsaker i passelige bitar.

2. Fres grønsakene. Begynn med gulrøtene som treng lengst tid. Fortsett så med brokkoli,  sjapinjong og vnnkastanjer. Ha VegMe tilbake i panna.

3. Tilsett kokoskrem og la det surre eit par minutt til ein krema, fyldig woksaus. Smak til med soyasaus, salt og pepar. Bruk gjerne andre krydder etter smak og behag.

4. Er sausen litt for tynn, kan du justere med litt maisennajamning medan woken koker. Server straks, gjerne med peanøtter/cashewnøtter på før servering, og ris/nudla/anna tilbehør etter smak og behag.

*eg anbefaler to kartonger av Rema 1000 sin kokosmelk. Denne er krema og fyldig i konsistensen, som gir den beste woksausen.

Middagen falt godt i smak i heimen, og det er alltid kjekt. Det blir nok fleire wokvarianter med VegMe biter ettersom eg har nokre pakker igjen i kjøleskapet… 🙂

Nyt mandagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hva koster en pakke VegMe?:-)