10 favorittoppskrifter på sukkerfri/sunnare snacks – perfekt som påskegodt!

Riktig god søndag alle sammen!

Påskeveka nærma seg, og sjølv om det ikkje er påske før på torsdag, så ser eg at mange allerede er begynt å lage påskegodt. «Ja takk, begge deler» er min tankegang i påska, og eg nyte like gjerne sukkerfri som sukkerholdige alternativ, og det veit eg mange av dåkke også gjer 🙂

Idag har eg samla 10 favorittoppskrifter på snacks som passer perfekt som eit sukkerfritt/sunnare alternativ til påskegodtet. Her finner du alt fra kvikk lunsj til marsipan, vaniljefudge, gelegodteri og påskeegg med melkekrem – absolutt noko for einkvar smak. Dette er kun eit knippe utvalg av oppskrifter fra arkivet, men er blant favorittane hos både meg og dåkke – så eg håper virkelig du finner noko som ser fristande ut!

Kvikk lunsj  sjokolade – oppskrift HER ♥

*

Frisk gelegodis med appelsin – oppskrift HER


*

Påskeegg – sjokolade fylt med melkekrem – oppskrift HER

*

Bounty sjokolade – oppskrift HER

*

Karamellsjokolader – oppskrift HER

*

Marsipan på to måter – med eller uten helsekostprodukt – oppskrifter HER

*

Vaniljefudge med/uten brente mandler – oppskrift HER

*

Crispo sjokolade – oppskrift HER

*

Yoghurtnøtter – oppskrift HER

*

Peanøtt-trøfler med sjokoladetrekk – oppskrift HER

Du finner mange fleire oppskrifter i arkivet – enten under;
♦ Sunt søtt HER
♦ Sunt søtt, snacks HER
♦ Jul og påske HER

Hugs at du alltid kan spørre om du lurer på noko! Også blir eg alltid veldig glad for tilbakemeldinger på oppskrifter. Bruk bloggen, facebook-sida mi eller instagram med @lindastuhaug og #lindastuhaug på oppskriftene dåkker lager 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Mange fine tips her. Og jeg gleder meg til å lese boka di. Er det forsatt mulig å få den signert? 🙂

    1. Det har vell egentlig aldri vore heilt mulig å få den signert… Vi må møtast fysisk for å få det til 🙂

  2. Jeanette

    Jeg lurte på om du noen gang har forsøkt å lage sukkerfri troika? Eller om du hadde ville tatt utfordringen? 🙂
    Må også tilføye at vi her hjemme eelsker oppskriftene dine! Du gjør det lett å spise sunt:)

    1. Nei, det har eg ikkje laga. Det er jo egentlig superenkelt, det er berre litt tiltak ettersom eg sjølv ikkje lika troika – hehe. Men eg skal absolutt skrive det ned på lista mi 😀