Linda Stuhaug

Annonse

27. april 2018

Enkel lompepizza med skinke

Enkel lompepizza med skinke
Fredag, helg og pizzatid?
Lompepizza er like gjerne kvardagsmiddag som helgemiddag for min del, og det aller beste med lompepizza er jo at det er superraskt å lage og ikkje minst skikkelig godt! Fyllet på lompepizza blir som regel til av det eg har lyst på/det eg har tilgjengelig i kjøleskapet, eller at eg får dilla på en kombinasjon og lager denne gang etter gang. Slik er det med dagens lompepizza med skinke, en virkelig enkel og ikkje minst knallgod variant;
Lompepizza med skinke, 1 person 3 valgfri lomper (lag eventuelt sjølv! Oppskrift HER) ketchup 100 g skinke mais og spinat revet ost valgfritt krydder
Slik gjer du: Hugs å eventuelt justere mengdene etter deg og dine behov 😉 Start med ketchup i bunn, deretter skinke, mais, spinat, ost og krydder. Steik på 200 grader, over-undervarme i ca 15 minutt, eller på varmluft i 8-10 minutt, til osten er smelta og lompene sprø i kantane.
Tips! Ønsker du at lompebunnen skal vere sprø? Forsteik lompene til dei er gylne og sprø før du tar på fyllet.
Enklare blir det ikkje! Og dette er jo ingredienser mange har i huset fra før 🙂
Servert med litt ekstra grønt og nokre klatter med kesam, så er det komplett for min del 😉
Vil ein ha litt meir avanserte pizzaer så har eg jo mange populære oppskrifter i arkivet, blant anna desse to;
«Slik lager du søtpotetpizza – med garantert sprø og vellykka søtpotetbunn» HER!
«Sunn pizza med enkel havrebunn – uten heving» HER!
God helg!

Fredag, helg og pizzatid?

Lompepizza er like gjerne kvardagsmiddag som helgemiddag for min del, og det aller beste med lompepizza er jo at det er superraskt å lage og ikkje minst skikkelig godt! Fyllet på lompepizza blir som regel til av det eg har lyst på/det eg har tilgjengelig i kjøleskapet, eller at eg får dilla på en kombinasjon og lager denne gang etter gang. Slik er det med dagens lompepizza med skinke, en virkelig enkel og ikkje minst knallgod variant;

Lompepizza med skinke, 1 person
3 valgfri lomper ( lag eventuelt sjølv! Oppskrift HER)
ketchup
100 g skinke
mais og spinat
revet ost
valgfritt krydder

Slik gjer du:
Hugs å eventuelt justere mengdene etter deg og dine behov 😉 Start med ketchup i bunn, deretter skinke, mais, spinat, ost og krydder. Steik på 200 grader, over-undervarme i ca 15 minutt, eller på varmluft i 8-10 minutt, til osten er smelta og lompene sprø i kantane.

Tips! Ønsker du at lompebunnen skal vere sprø? Forsteik lompene til dei er gylne og sprø før du tar på fyllet.

Enklare blir det ikkje! Og dette er jo ingredienser mange har i huset fra før 🙂

Servert med litt ekstra grønt og nokre klatter med kesam, så er det komplett for min del 😉

Vil ein ha litt meir avanserte pizzaer så har eg jo mange populære oppskrifter i arkivet, blant anna desse to;

«Slik lager du søtpotetpizza – med garantert sprø og vellykka søtpotetbunn» HER!

«Sunn pizza med enkel havrebunn – uten heving» HER!

God helg!

Annonse

2 Kommentarer

S

Sunniva

29. juni 2018

Hei! Jeg må bare starte med å si: tusen takk for masse inspirerende og gode oppskrifter! Jeg har alltid sletet med å finne god, sunn mat, men er nå på god vei ned i vekt, takket være deg! Men, en ting jeg lurer på. Jeg bare elsker lomper! Kunne sikkert spist det til både frokost, lunsj og middag. Men er mye karbohydrater i de! Hvor mange lomper om dagen er «innafor» før det blir usunt igjen?

Linda Stuhaug

2. juli 2018

Hei Sunniva! Tusen takk for hyggelige ord, det setter eg pris på <3 Et lomper med god samvittighet du, det er heilheten i kostholdet som teller, ikkje detaljer som 4 eller 8 lomper daglig 🙂 Er målet å gå ned i vekt, og du går ned i vekt, så er du jo på rette veien 🙂 Klem!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg