SOMMARMAT!

God solskinnsfredag!

Idag titter eg innom for å dele at eg har laga en ny kategori her på bloggen, SOMMARMAT♥ Her har eg (vertfall prøvd) å samla alle mine oppskrifter fra arkivet som høyrer med i denne kategorien, og håper at sommarmaten kan inspirere dåkke masse dei kommande månedane! Kategorien finner du som første kategori under «oppskrifter» i menyen 🙂 Denne kategorien gleda eg meg og til å utvide framover!

Eg har prøvd å fange opp mange ulike oppskrifter, og her har eg samla sammen nokre av dei, med fokus på at er sesong for både smoothie, is, grillmat, sommarens frukt og bær, lette måltider også vidare:

Heimelaga, sukkerfri is og sorbèt; 

*

Tilbehør til grillmaten; 

*

Grillmat; 

*

Smoothie og milkshake; *

Desserter og andre søte, sukkerfri oppskrifter med sesongens frukt og bær;

Då vil eg avslutte innlegget med å spørre dåkke:
KVA OPPSKRIFTER INNAFOR KATEGORIEN SOMMATMAT ØNSKER DU? 

Har du spesifikke ønsker om noko eg skal lage sunnare/sukkerfritt? Eller har du en kategori du savner fleire oppskrifter i? Del gjerne i kommentarfeltet♥ Om 1 veke er bacheloroppgava mi levert, og og eg får endelig tid til å stå litt meir på kjøkkenet. Eg bobler over av ideer sjølv, men vil gjerne spørre dåkke også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Vegetarburgere, aubergine på grillen og kyllingrett

  1. Vegetarburgere gleda eg meg skikkelig til å prøve! Tenkt på dette lenge, så supert tips Stine 🙂

 2. Herlig!

  Jeg mangler ofte fantasi til raske oppskrifter som passer bra når man kommer hjem fra jobb. I sommermånedene er det gjerne grilling med engangsgrill i parken som frister, men der skorter det på fantasien – pølse + potetsalat er jo ikke sunt i lengden… Så, oppskrifter tilpasset engangsgrill kanskje?

  Ellers, tusen takk for all matglede og alle de gode oppskriftene du deler! Setter stor pris på det og er innom hver dag for å finne inspirasjon i matveien <3

  1. Det meste kan jo grillast på engangsgrill av fisk, kjøtt og kylling (ikkje dei tjukkaste kjøttstykka, naturligvis). Men kanskje tilbehørtips passer bedre her? Tips til tilbehør som står seg godt og passer fint å ta medi parken/grille på engangsgrill? 😀 Uansett, supert tips! Og takk for hyggelige ord, det er veldig kjekt å lese <3

 3. Noe så enkelt som jordbær med melk – hva funker best som søtning når man ikke vil bruke sukker? 🙂

  1. Eg hadde definitivt brukt sukrin+ 🙂

 4. Veldig nyttig kategori! Jeg ønsker meg en oppskrift på sukkerfri limonade

  1. Supert tips, Christin 😀

 5. Jeg ønsker meg tips til smoothies med noe væske som er sunnere enn soyamelk og kokosmelk. Ser at det er sukker i.. men jeg er ikke så glad i vanlig melk. Ellers putter jeg oppi banan, havregryn og blåbær. Veier alt pga jeg prøver å gå ned i vekt.. ikke lett dette her

  1. Sukker i soyamelk og kokosmelk? Kjem no an på kva type du velger 🙂 Eg har aldri opplevd å ha sett kokosmelk med sukker i, så må nesten spørre kva merke du bruker? Men uansett, smoothier blir det 🙂