Dei 6 mest populære oppskriftene i mai

Heisann!

Mai måned er forbi, og vi er gått inn i juni – årets første sommarmåned. Eg stod knapt på kjøkkenet i mai, og det bærer også bloggen litt preg av – men eg har likevell fått til en del gode og populære oppskrifter. Idag har eg samla dei 6 aller mest populære, kanskje du ser igjen en favoritt? 🙂 Uansett, det er vertfall desse 6:

Proteinrike havrerundstykker med chiafrø HER.
Desse har jammen fått bein å gå på! Perfekt til frukost, lunsj, kveldsmat, turmat, tilbehør til grillmat, salat eller middag.

*

Heimelaga potetsalat HER.
Den beste potetsalaten lager du sjølv – sunt og enkelt 🙂 Her bestemmer du sjølv kor feit/mager den skal vere. Blitt populær til grillmaten denne!

*

Sukkerfri peanøttkake med sjokoladefyll HER.
SÅ god! Og veldig kjekt den har falt i smak hos fleire. Dette har vore ei populær mai-kake!

*

Innlegget «Slik lager du din egne, sunne yoghurtis/sorbet på 1-2-3» HER. 
Det tar ikkje meir enn eit par minutt, smaker nydelig og er super å variere fra dag til dag.

*

Kreolsk torskegryte HER.
Definitivt den aller mest populære oppskrifta fra mai måned. Hadde ikkje trudd at en torskemiddag skulle bli så populær, men der tok eg jammen feil. Og det er ikkje uten grunn, denne er SÅ god.

*

Quinoasalat med søtpotet, mango og fetaost HER.
Nydelig som en egen, kjøttfri rett – eller tilbehør til grillmat.

No gleda eg meg virkelig til å dele masse sommarmat framover! Har endelig tid til å tilbringe litt meir tid på kjøkkenet, så det skal det bli oppskrifter av 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hei Linda, jeg er i en fase der jeg synes det med vektnedgang er slitsomt, og kjenner jeg trenger litt råd. Jeg vet du ikke pleier å regne ut kalorier, men for min egen del gjør jeg det. Så til følgende spørsmål; hvor mange ganger i uka kan jeg spise slike protein rundstykker i uka? Jeg lurer fordi jeg skal kutte ut mye av vanlig brød, og fordi jeg vet det er mye mettet fett i egg, å kan ikke spise altfor mye av det håper jeg klarer å holde den sunne linje gjennom sommeren. Det frister sånn med is om dagen

    1. Kjære deg Mari. Eg trur kanskje du skjønner at eg ikkje gir deg eit konkret svar her? Uansett korleis du snur og vender på det, så er det kostholdets heilhet som teller. Du kan fint ete desse protein rundstyrra kvar dag om du vil, så lenge totalen ligger i underskudd om du skal ned i vekt 🙂