Vekemeny 27/2018

Riktig god søndag!

Eg håper det er fleire so nyter finvæet 🙂 Eg er på hytta i helga, og skal nyte en dag til fjells her oppe. Ingen plass er finare på dager som dette!

Før eg reiste igår fekk eg satt saman eit nytt forslag til vekemeny til dåkke. Fokus på raske kvardagsmiddagar og sommarmat – heilt toppers for ei kommande veke med mykje sol! Håper du finner noko fristande:

MANDAG – lompepizza med pesto & avokado HER:

*

TIRSDAG – glasert kylling med mangosalat HER: 

*

ONSDAG – alt-i-en lakseform HER: 

*

TORSDAG – rask middagsgryte med karbonadedeig HER:

*

FREDAG – quinoasalat med mango & avokado (tilbehørtips til grillmat) HER:

*

LØRDAG – proteinrike havrepannekaker med jordbær (frukosttips!) HER: 

*

SØNDAG – heimelaga pulled pork med coleslaw og BBQ-saus HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – energibar med peanøtt og sjokolade HER:

*

VEKAS BAKETIP – sunne og saftige jordbærmuffins HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – sukkerfri og enkel jordbæris HER:

God planlegging og riktig god søndag vidare♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Heia. Må få takke for alle kjempegode retter du deler, har prøvd og brukt mange oppskrifter men det er en jeg har brukt og ikke finner igjen er ei oppskrift på lakseform med blant annet, broccoli,blomkål, chilli, fløte hvitløk,laks,ost…. husker ikke alt, gurkemeie,karri…. kjøpte boka di på fredag i håp om at den var der men det var den ikkeHvis du ville være så snill å dele den med meg så hadde jeg vært deg evig takknemmelig, på forhånd tusen takk. ( denne er vår favoritt selv om det er mange andre gode lakseformer)

    1. Heisann!
      Kjekt at du lika oppskriftene mine, Gulla 🙂 Når du ikkje finner oppskrifter er det berre å søke i søkefeltet, for eksempel etter «laks». Eller finner du alle kategorier i menyen. Oppskrifter – middag – fisk og skalldyr, så er det berre å bla til du finner oppskrifta 🙂 Ingen oppskrifter forsvinner, og det er relativt enkelt å leite dei fram igjen. Eg er ikkje sikker på kva oppskrift du meina, for eg har veldig mange lakseformer. Eg har søkt på laks for deg og du kan sjå om du finner den her: http://www.lindastuhaug.no/?s=laks