Dei 8 mest populære innlegga i juni

Heisann!

Vi er godt i gang med juli allerede, og det er på tide med en oppsummering av dei aller mest populære oppskriftene/innlegga fra juni måned. Juni måned starta med at eg leverte bacheloroppgava og hadde min aller siste skuledag på OsloMet, og var ferdig med min bachelor i Samfunnsernæring. Deretter kjørte vi første flyttelass fra Oslo og heim, og eg har brukt måneden på å gjere klar leiligheta mi til salg, jobba med bloggen, sikra meg (ekstra) jobb til høsten, gått litt i fjella og sykla milevis på landeveissykkelen. En rar, men fin måned! Uansett, her er dei 8 mest populære oppskriftene/innlegga fra juni:

Frappuccino iskafffe – sukkerfri med 3 ingredienser HER.
Det er tydelig at fleire digga iskaffe! Og ikkje minst digga å lage den sjølv 😉 Det er jo så enkelt, og man kan sjølv justere kor sterk og søt den skal vere. Eg har mista tellinga på kor mange frappuccino eg har inntatt den siste måneden…

*

Innlegget «vemodig og trist, men aller mest godt» HER.
Eit ærlig innlegg skrevet rett fra hjertet om det nye kapittelet i livet♥

*

Grove, næringsrike frukostmuffins med jordbær og rabarbra HER.
Til frukost, lunsj, mellommåltid eller kveldsmat! Like gode med som uten pålegg.

*

Sunn og god mangosorbet på 1-2-3 HER.
Is i sommarvarmen er kanongodt, og heilt topp når ein kan lage den sjølv, akkurat slik ein vil ha den.

*

Enkel og saftig sjokolade-banankake HER.
Denne hadde eg aldri trudd skulle slå så godt an. Eg hadde egentlig ikkje tenkt å dele oppskrifta eingang! Men der tok eg feil, og eg har fått tilbakemeldinger og bilder av sjokolade-banankaka i fleng 😀

*

Proteinrikt havrebrød med chiafrø HER.
Brødoppskrifter digga dåkke, og dette havrebrødet er det mange som har laga. Saftig, mettande og veldig godt – både med søtt og salt pålegg. Perfekt å fryse er det også.

*

Sukkerfri snickers iskake HER.
Is + snickers = sant! Denne var SÅ god, og det er veldig kjekt at så mange har laga iskaka. No skal eg skal prøve meg på ei ny iskake 🙂

*

Quinoa- og søtpotetburger HER.
Like gode på grillen som på steikepanna. Server med valgfritt tilbehør, og nyt deilige, kjøttfri burgere 🙂 Dei aller fleste av dåkke har grilla desse, og det er heilt topp!

Fortell meg gjerne kva som har vore din favorittoppskrift i juni måned 🙂 For min del står det mellom iskaffien (den har eg laga utallige mange ganger!) og snickers iskaka. Den var SÅ god!

No er vi godt i gang med juli og eg gleda meg til å dele masse sommaroppskrifter framover 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *