12 digge salater som passer perfekt til grillmaten!

Heisann!

Det er søndag og vanligvis ville eg ha delt ny vekemeny på bloggen idag – men istedenfor så velger eg å ha eit temainnlegg med fokus på digge salater som passer perfekt til grillmaten. Vi er midt i juli sommarmåned med ferie for dei fleste – så derfor tenker eg at eit slikt innlegg kanskje er meir til inspirasjon framfor en klassisk vekemeny 🙂 Gi meg gjerne eit vink om eg tar feil!

Om det er grillings på menyen trutt og ofte, så kan den klassiske, grønne salaten bli litt kjedelig i lengden. Eg håper de liker innlegget og finner noko ny inspirasjon til fargerike, sunne og spreke sommersalater som passer å lage som tilbehør til grillmaten:

HEIMALAGA KLASSISK, SUNN POTETSALToppskrift her:

*

SKIKKELIG FARGERIK QUINOASALAT MED TZATZIKIoppskrift her:

*

DRUE- OG PURRELØKSAKAToppskrift her:

*

VANNMELONSALAToppskrift her:

*

SOMMARSALAT MED JORDBÆRoppskrift her:

*

PASTASALAT MED GRANATEPLE, FETAOST OG RISTA PINJEKJERNERoppskrift her:

*

MANGO- OG FETASALAT – oppskrift her:

*

KREMA SØTPOTETSALAToppskrift her:

*

HEIMELAGA RØDBETSALAToppskrift her:

*

QUINOASALAT MED SØTPOTET, MANGO OG FETAOSToppskrift her:

*

BROKKOLISALAT MED BACONoppskrift her:

*

KREMA QUINOASALAT MED PESTOoppskrift her:

Quinoasalater i ulike varianter er min sommarfavoritt i år – eg synes det er skikkelig godt, veldig enkelt og ikkje minst så passer quinoasalat til det meste 🙂

Eg tenker eg lager slike temainnlegg for dei to neste søndagane også – så kom gjerne med tips/ønske til kva tema du vil ha på dei! Tilbehør til grillmat utenom salater? Sommerdesserter? Feriefrukoster? Turmat/mellommåltid til solfylte dager på fjellet? Eg er åpen for det meste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Ser saftig ut! Del gjerne tips til turmat som holder seg i sekken noen dager 🙂

  1. Fint forslag Ida 😀

 2. Kristin

  Kjempefint med sånne temainnlegg!
  Mellommåltid man kan ha med i veska på ferie hadde vært topp, -som tåler varmen.

  1. Notert, Kristin 😀 Kjekt du likte innlegget!! 🙂

 3. Feriefrokoster