Dei 6 mest populære innlegga i juli

August kom jammen litt brått på, og kvardagen er snart i gang for fullt. Hovedferien er over for min del, men eg styrer fortsatt litt på med flytting og diverse. Alle brikkene er ikkje på plass enda, men iløpet av måneden håper eg at eg har fått landa skikkelig heime 🙂

Uansett, ny måned betyr som alltid en oppsummering av dei mest populære innlegga fra måneden som er forbi. Juli var en relativt stille måned her på bloggen, ferietid for både meg og dåkke – så bloggen har ikkje blitt opppdatert daglig som den ellers pleier. Likevell er det nokre oppskrifter og innlegg som har vore hakket meir populære enn andre:

Proteinrike havrerundstykker med innbakt ost og skinke HER. 
Definitivt månedens aller mest populære oppskrift! Desse var med i sekken på årets langtur til fjells, og mange av dåkke har også laga dei til aktive dager utendørs, men også til strandmat, campingmat eller matpakken. Perfekt alt-i-ett rundstykke som holder seg saftige og gode i fleire dager.

*

Heimelaga, sukkerfri slush HER.
Mmmm, slush! Det har vore en varm og solfylt juli måned, og mange har avkjølt seg med heimelaga slush. Her kan ein lage slushen i akkurat den smaken ein liker, og eg har fått tilsendt bilder av både mango, blåbær, bringebær, kiwi og lime varianter.

*

Innlegget med turanbefaling: Norge på tvers HER.
Veldig kjekt at dette innlegget blei tatt så godt imot, turanbefaling slo virkelig an – så her kjem eg med meir etterkvart.

*

Sunn jordbærkake i kopp på 1-2-3 HER.
Plutselig søtsugen? Eller lysten på en ekstra søt og god kveldsmat? Denne kaka er sunn og god, og du lager den på 1-2-3. Bytt gjerne jordbær med andre typer bær for variasjon.

*

Enkel, krema pastasalat HER.
Ei oppskrift som virkelig slo an i juli var denne pastasalaten. Fargerik og supergod!

*

Temainnlegget med 15 digge oppskrifter – inspirasjon til feriefrukosten HER.
Eg har bytta vekk vekemeny og heller hatt fleire ulike temainnlegg i juli måned, og det mest populære innlegget blei definitivt inspirasjon til feriefrukosten. Klikk deg gjerne inn å bli inspirert – enten du fortsatt har ferie, eller vil lage noko godt i helga.

Håper juli har inspirert dåkke vertfall litt – enten det var vore med nye oppskrifter, eller oppskrifter fra arkivet. No er eg vertfall klar for august og meir normale bloggrutiner 🙂

God fredag og god helg♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. God helg til deg ogog takk for alle digge oppskrifter og inspirasjon

    1. Tusen takk, Gro 🙂 Det er en glede å inspirere!