Vekemeny 32/2018

Heisann!

No har eg hatt nokre veker med pause fra det faste søndagsinnlegget med forslag til vekemeny for den kommande veka. Dei tre siste søndagane har eg hatt ulike temainnlegg, og dei har absolutt blitt godt likt av dåkke… men den siste veka er det veldig mange som har etterspurt den tradisjonelle vekemenyen. Så då fant eg ut at en vekemeny var på sin rette plass idag, så det faste søndagsinnlegget er no back on track 🙂

Kvardagen har kanskje komt litt brått på for mange, og det kan ta litt tid å komme tilbake i dei faste rutinane. Å sette av nokre minutt denne søndagen til å planlegge kommande vekas middager, samt skrive ei konkret handleliste (som du gjerne gjer unna imorgon!), vil kanskje gjere den brå overgangen hakket enklare. Når middagen er planlagt og ingrediensane er i kjøleskap og kjøkkenskap, så går det mykje kjappare og terskelen er gjerne lavare for å lage en sunn, god heimelaga middag til heile familien. Håper denne menyen kan inspirere med en eller fleire retter:

MANDAG – sommarsalat med jordbær (evt. bringebær/mango) HER:

*

TIRSDAG – chili con carne HER:

*

ONSDAG – superenkel, krema lakseform HER:

*

TORSDAG – kylling- og quinoasalat med guacamole HER:

*

FREDAG – enkel lompepizza med skinke HER:

*

LØRDAG – sunne bounty pannekaker (frukost- eller lunsjtips) HER:

*

SØNDAG – meksikansk laksepai HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – grilla asparges med spekeskinke HER:

*

VEKAS BAKETIPS – digge energibarer med kun 3 ingredienser HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – bringebær- og jordbæriskrem på pinne HER:

En god miks av ulike oppskrifter – så det burde vere noko for einkvar smak!

God planlegging og god søndag, godtfolk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Tusen takk for at du deler så mange sunne oppskrifter som er enkel nok til at jeg kan bruke de i min hektiske hverdag! Bloggen din er helt klart min favoritt og den eneste jeg jevnlig følger med på

    1. Tusen takk for hyggelig kommentar, Therese <3 Det er en glede å inspirere – håper eg kan fortsette med det!