Vekemeny 39/2018

Hei godtfolk!

Det er søndag igjen, som betyr dagen for å dele nytt forslag til vekemeny! En god miks av ulike oppskrifter; suppe, grateng, gryte, lasagne, pannekaker, frukosttips, baketips med meir. Håper du finner noko som frister:

MANDAG – potet- og purreløksuppe med lompetoast HER:

*

TIRSDAG – kylling- og brokkoligrateng HER:

*

ONSDAG – ovnsbakt torsk med purreløksaus og sesongens rotgrønnsaker HER:

*

TORSDAG – grove middagspannekaker HER:

*

FREDAG – heimelaga lasagne med lomper HER:

*

LØRDAG – gulrotkake havregraut – til frukost eller lunsj HER:

*

SØNDAG – red curry scampigryte HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – vaffelomelett, perfekt i matpakken HER:

*

VEKAS BAKETIPS – proteinrike havrescones med eple og kanel HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – naturlig søte og seige sjokoladetrøfler HER:

Eg har så mykje epler og eg elsker havresconesa ovenfor – så det skal vertfal eg prioritere å lage den kommande veka 🙂 God planlegging og god søndag – nyt den og lad opp til veka♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Kunne du prøvd å lage hjemmelagde pitabrød f. Eks? Med ulik type fyll 🙂 Takk for en inspirerende blogg !!

    1. Tja, det kan eg få til! Det har stått på «må lage» lista mi i evigheter, men eg hater så intenst å lage gjærbakst at eg berre utsetter og utsetter, haha 😉 Men sida du nevner det, så skal eg prøve å prioritere det 🙂

  2. Ville bare legge igjen en kommentar denne mandags morgen!

    Har fulgt din blogg i snart to år. Det begynte med at jeg flyttet hjemmefra til en ny by pga. studier, og måtte starte å lage maten min selv. Jeg er opptatt av maten jeg spiser er næringsrik, og på grunn av allergi må jeg lage maten fra bunnen av. Helt tilfeldig kom jeg over bloggen din, og omtrent hver middag jeg har laget disse to årene er av dine oppskrifter. Til tross for allergi (laktoseintoleranse) er det lett å bytte ut produkter med laktosefritt, og du er flink til å komme med forslag til hvordan man kan lage rettene allergivennlige. Stort pluss at maten du lager er noe som passer for studentlommeboka 🙂 Du er utrolig dyktig, og formidler mange gode budskap samt har flotte verdier! Stå på videre, jeg gleder meg til å følge deg på veien videre <3

    1. Åh, for en utrulig hyggelig tilbakemelding! Tusen, tusen takk <3 Slike ord treffer meg rett i hjerterota og eg blir så utrulig glad 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere deg mykje framover, og at du fortsetter å få glede av oppskriftene eg deler. Klem til deg <3