Vekemeny 44/2018

God søndagsmorgen!

Det er vell ikkje berre eg som blir veldig forvirra av denne klokkestillinga? Kroppen er jo innstilt på den gamle tida, men fint å få en ekstra time idag. Den får berre utnyttast 🙂

Vi nærmer oss veke 44, det er halloween-veke (som betyr gresskar i mange heimer)…. Mitt forslag til vekemeny bærer preg av det, og du finner fleire oppskrifter med gresskar i fokus. I tillegg kjem eg med ny oppskrift på gresskarsuppe imorgon 🙂

MANDAG – frisk quinoasalat med halloumi HER:

*

TIRSDAG – baconsurra kyllingfilet med maiskrem og potetbåter HER:

*

ONSDAG – sunn, rask og enkel pølsegryte HER:

*

TORSDAG – laks- og brokkoligrateng HER:

*

FREDAG – grove tacosnurrer HER:

*

LØRDAG – saftige gresskar pannekaker HER:

*

SØNDAG – kveite med søtpotet- og gulrotpure, asparges og bacon HER:

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT – heimelaga italiensk salat HER:

*

VEKAS BAKETIPS – knekkebrød med havre og chiafrø HER:

*

VEKAS SUNNE SØTE – sunne, saftige gresskarmuffins HER:

Håper du fant en oppskrift eller fleire som frister til den kommande veka 🙂

*

Til slutt vil eg berre tipse dåkke lesere om eit foredrag eg skal holde på tirsdag! Eg har delt dette både på instagram og facebook-sida mi, men det er jo ikkje sikkert at alle følger meg der. Foredraget skal eg holde for Norsk Cøliakiforening Sogn og Fjordane, og det skal handle om sunn, glutenfri kvardagsmat. Det passer sjølvsagt for alle – cøliaki eller ei 🙂 Bur du i Førde-området er jo hjertelig velkommen! Påmeldingsfristen er idag, så nøl ikkje om du er interessert.

Klikk HER for å komme til arrangementet på facebook 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Anne Therese

    Mmm.. Masse godt på vekas meny 🙂

    1. Takk for det, Anna Therese 😀