JA, vi elsker gode rabatter!

/Reklame x-life

God onsdag!

Eg stikker innom litt seinare enn vanlig idag, fordi eg faktisk hadde tenkt å ha ein bloggefri dag. Men så kom eg på at eg ville stikke innom å dele eit skikkelig supertilbud med mine kjære følgere! Som dei aller fleste veit så er det 31.oktober og Halloween idag, og min faste samarbeidspartner gjennom fleire år – x-life.no – slår til med 31% rabatt på HEILE nettbutikken sin!

Tilbudet gjelder KUN idag, og det gjelder også på tilbudsvarer. Alt fra ytterkle til ullundertøy, treningskle, treningssko, kosttilskudd, treningsutstyr m.m.

Min store favoritt om dagane er definitivt denne lekre jakka fra Johaug. Den er varm og passer perfekt som ei høstjakke/vinterjakke, tåler litt regn og er berre råfin synes eg. Tightsen er ein litt tjukkare variant og er super å bruke til turer og joggeturer når en vanlig treningstights blir litt for tynn, men ytterbuksa litt for voldsom.

♦ Jakka fra Johaug finner du HER.
♦ Vintertights fra Craft finner du HER. 

Johaug-jakka finnes forresten i fleire farger. Eg likte alle veldig godt, og sleit skikkelig med å velge farge.

Denne kan du faktisk spare 1000 kr,- (!) om den bestillast idag med 31% rabatt! Sjå alle fargane HER.

*


Heile utvalget til x-life finner du HER♥

Sjølv lurer eg på å kjøpe meg ei tredemølle. 30% rabatt er jo virkelig gode penger å spare! Det gjelder jo egentlig alt i nettbutikken, spørst om det blir handla eit par julegaver iløpet av kvelden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Tenkte dette var en gylden anledning til å fylle på med Sukrin Gold og Fibersirup Gold, men de hadde ikke lengre noen av delene? Sjekket også tights, der hadde de heller ikke – vet du om produktene skal ut/endres eller noe? :O Veldig fin jakke forresten! 😀

    1. Det håååpte eg også på, så vart nesten litt lei meg når eg såg dei ikkje hadde varene fra Funksjonell mat inne :/ Eg har spurt x-life og veit dei venter på varer, så det er vell rett og slett berre ikkje komt på lager enda… Tusentakk! Eg elska den 😀