Dei 15 mest populære oppskriftene/innlegga i 2018

Riktig god søndag alle sammen!

Vi går mot slutten av 2018 og gjennom året har bloggen min vokse jamnt og trutt, med fleire tusen besøkande kvar einaste dag. Det er ein stor glede at oppskrifter og innlegg eg deler blir tatt så godt imot, og eg setter enormt stor pris på kvar og ein av dokke – det må de vite! Eg elsker å dele matgleden og lidenskapen min, og det håper eg (og trur) skimter gjennom skjermen 🙂

Men, det har seg naturligvis slik at nokre oppskrifter og innlegg alltid skiller seg litt ekstra ut. Eg benytter anledningen til å lage en oppsummering av årets topp 15 innlegg her på bloggen. Det er oppskrifter som er manges favoritter, og det er ikkje uten grunn at akkurat desse topper listene. Kanskje fleire får augene opp for oppskriftene? Kanskje nokre av desse er dine favoritter også? Håper du lar deg inspirere!

PROTEINRIKE HAVRERUNDSTYKKER MED GULROT – innlegg her
Saftige, knallgode rundstykker du lager på 1-2-3. Desse er supre til frukost, i matpakken, som turmat eller tilbehør til suppe!

*

KVA ER GREIA MED LOMPER? OG ER DET EGENTLIG SÅ STOR FORSKJELL PÅ SPELTLOMPER OG POTETLOMPER? – innlegg her
Eit innlegg der eg svarer på kva som er den store greia med lomper, kvifor det er ein så stor del av kostholdet mitt, kva lomper eg ete, kva eg bruker det til og ikkje minst det store spørsmålet om kva som er forskjellen på speltlomper og potetlomper. Eit oppklarande innlegg eg har fått svært mange gode tilbakemeldinger på!

*

SLIK LAGER DU GARANTERT SPRØ SØTPOTETFRIES – innlegg her
Med denne metoden lager får du sprø og knallgode søtpoterfries uten å frityr. Knallgodt som en egen, liten rett eller tilbehør til middagen!

*

ENKEL, KREMA PASTASALAT – innlegg her
Denne pastasalaten har blitt ein stor favoritt hos mange, og den har blitt laga til både lunsj, matpakken, middag, kveldsmat, tapasbordet, koldtbordet m.m. Kjekt den er på topp!

*

SUPRE OG SAFTIGE HAVREVAFLER SOM PASSER MED BÅDE SALT OG SØTT PÅLEGG – innlegg her
Desse lager du med ingredienser du finner på dagligvarebutikken, og dei passer virkelig like godt med brunost og sylte, som dei passer med grønnsaker, ost og skinke.

*

SUNN PIZZA MED ENKEL HAVREBUNN UTEN HEVING – innlegg her
Superpizza som er supersunn, grov og næringsrik – uten at det kjennes på smaken. Denne oppskrifta er blitt en favoritt hos både store og små!

*

SUNNE, SAFTIGE HAVRELAPPER – innlegg her
Verdens beste sunne pannekaker/lapper – etter både mi og mange av dokke sin meining! Fantastisk gode!

*

SAFTIG, SUKKERFRI SJOKOLADEKAKE MED DOBBEL GLASUR – innlegg her
Denne sjokoladekaka har eg fått vilt mange gode tilbakemeldinger på! SÅ utrulig kjekt at den har falt i smak hos så og sei alle, kresne eller ei. Prøv denne du også om du vil lage ei knallgod sjokoladekake uten sukker!

*

KREMA LAKS- OG PASTAGRATENG – innlegg her
Årets fiskemiddag! Denne er heilt på topp i kategorien fisk og skalldyr, og det er stas. En super familiemiddag!

*

KJØLESKAPSGRAUT MED HAVRE OG CHIAFRØ – innlegg her
Mange som digger å starte dagen med ferdig frukost i kjøleskapet! Denne oppskrifta er veldig god, og enkel å variere. Prøv den du også 🙂

*

SLIK LAGER DU SØTPOTETPIZZA – MED GARANTERT VELLYKKA OG SPRØ SØTPOTETBUNN – innlegg her
Søtpotetpizzaen er og förblir ein av mine aller, aller mest populære oppskrifter. Oppskrifta blei først delt i 2014 og den er blitt ein favoritt hos veldig mange!

*

SUNNE VAFLER – innlegg her
Søte, gode vafler du kan nyte til frukost, lunsj eller kveldsmat om du vil. Grove og næringsrike uten at det kjennes på smaken.

*

BROKKOLISALAT MED BACON – innlegg her
Den beste brokkolisalaten som passer like godt som en egen rett, tilbehør til middagen, grillmat, på koldtbordet m.m. Nam!

*

FLØYELSMJUK HAVREGRAUT UTEN «KLUMPER» – innlegg her
Korleis det, tenker du kanskje? Jo, bruker du havremjøl istedenfor havregryn får havregrauten ein heilt ny konsistens og smaksopplevelse. Har du ikkje prøvd denne varianten enda er det virkelig på tide!

*

TACOSUPPE – innlegg her
Heimelaga tacosuppe er så godt, og perfekt til både kvardag og helg. Her slenger du alt i ei gryte, så er den ferdig på 1-2-3 🙂

*

Eg blir SUPERGLAD om du har lyst å legge igjen ein kommentar om kva oppskrift/innlegg som har vore din(e) favoritt(er) fra bloggen i år! Kanskje nokon over her? Kanskje noko heilt anna? Del gjerne♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Tacosuppa, søtpotet nachos og søtpotetpizza <3

  1. Tre favoritter her og! Mmmm <3

 2. Havregrøten har blitt en stor favoritt her i hus

  1. Herlig, Monica 😀

 3. Jeg har laget kjøleskapsgrøten og proteinrundstykkene maaange ganger! De er helt supre 🙂

  1. Så kjekt å lese, Astrid 😀

 4. Wenche Isaksen

  Laks i form med grønnsaker og fløte har jeg laget mange gang. Det er kjempegodt. Og proteinrundstykker. Må prøve med gulerøtter i neste gang.

  1. Det må du gjere! Det er veldig godt – men dei vanlige proteinrundstykka er minst like gode 🙂

 5. Protein rundstykkene med gulrot, uten tvil den oppskriften jeg har brukt mest i hele 2018…

  1. Så hyggelig Tone Eline 😀 Desse er en favoritt hos mange!!

 6. Har falt totalt for cookie dough-kulene dine, og peanøttkulene er også gode ♥️ Og dessuten ikke så dyre produkter som fibersirup osv 😉
  Heldig unntak fra godteloven og så digg!

  1. Snackskulene er søte og gode! Kjekt du liker dei, Astrid 😀