Vekemeny 2/2019

Riktig god søndag, alle sammen!

Eg har nesten lyst å skrive velkommen til årets første vekemeny. Den er så etterspurt, og eg har kosa meg skikkelig med å lage den til 🙂 Svaret på spørsmålet om eg skal fortsette med vekemenyer i 2019 er absolutt JA! Kvar einaste søndag (nesten iallefall) skal eg titte innom her med forslag til vekemeny for den kommande veka. Det blir som alltid fokus på middager, men lørdagen velger eg heller å dele en oppskrift som passer til helgefrukosten/lunsjen. Eg fortsetter med kjøttfri mandag, vekas baketips og vekas ekstraoppskrift, men eg har også valgt å ta med vekas matpakketips etter forslag fra ein lesar! Håper de synes det høyres fint ut, og visst de har andre forslag/ønsker til nye vrier på vekemenyen, så er eg absolutt åpen for endring 🙂

Måtte de finne nokre inspirerande oppskrifter de har lyst å prøve den kommande veka! Tanken er ikkje at alle skal lage alle oppskriftene, kan eg inspirere med en eller kanskje fleire oppskrifter, så synes eg det er heilt topp 🙂

MANDAG!
Middagsomelett med potet og avokado, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Kreolsk fiskeform, oppskrift her

*

ONSDAG!
Kyllingsalat med pasta & pesto, oppskrift her

*

TORSDAG!
Nydelig blomkålsuppe med steikt chorizo, oppskrift her

*

FREDAG!
Heimelaga lompelasagne, oppskrift her

*

LØRDAG!
Søtpotetvafler med sjokoladebiter, oppskrift her

*

SØNDAG!
Hjortekjøttboller i brun saus, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Sprø og supergode knekkebrød med havre og valnøtter, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Lompetoast, oppskrift her

*

VEKAS EKSTAOPPSKRIFT!
Sunne, søte energikuler med sjokolade, oppskrift her

Så, blir det middagsplanlegging idag? Skriv ned ei liste over middagane de skal ha, deretter ei handleliste – og bli ferdig med handelen allerede imorgon! Det gjer middagsmåltida mykje enklare, kjekkare og med mindre stress.

God planlegging!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Lajla Marie

  Het var det mye godt:-) Må ørøves!

  1. Håper du liker oppskriftene, Lajla!! 🙂

 2. Fine oppskrifter! supert med matpakketips

  1. Takk, Yvonne! Gleder meg til å ha fokus på meir matpakketips framover 🙂

 3. Benedicte

  Her var det masse gode tips! Dette blir vår middagsuke, vi gleder oss til flere middagstips

  1. Så hyggelig, Benedicte! Veldig kjekt å inspirere 😀

 4. Det så veldig godt ut! Jeg bare lurte på en ting, har du vurdert å ha en uke på budsjett? Det hadde vært veldig fint for oss studenter som ikke har så god råd Digger bloggen din ❤

  1. Heisann 🙂 Skal notere meg det! Ha en fin veke 🙂

 5. Her så det ut til å være masse godt! Får vann i munne og gleder meg til ukens middager. Første gang jeg er inne og leser på bloggen din. Supert med sånne ukesmenyer!

  1. Så hyggelig, Elis! Håper eg kan inspirere deg mykje med sunn matglede framover 😀