Vekemeny 2/2019

Riktig god søndag, alle sammen!

Eg har nesten lyst å skrive velkommen til årets første vekemeny. Den er så etterspurt, og eg har kosa meg skikkelig med å lage den til 🙂 Svaret på spørsmålet om eg skal fortsette med vekemenyer i 2019 er absolutt JA! Kvar einaste søndag (nesten iallefall) skal eg titte innom her med forslag til vekemeny for den kommande veka. Det blir som alltid fokus på middager, men lørdagen velger eg heller å dele en oppskrift som passer til helgefrukosten/lunsjen. Eg fortsetter med kjøttfri mandag, vekas baketips og vekas ekstraoppskrift, men eg har også valgt å ta med vekas matpakketips etter forslag fra ein lesar! Håper de synes det høyres fint ut, og visst de har andre forslag/ønsker til nye vrier på vekemenyen, så er eg absolutt åpen for endring 🙂

Måtte de finne nokre inspirerande oppskrifter de har lyst å prøve den kommande veka! Tanken er ikkje at alle skal lage alle oppskriftene, kan eg inspirere med en eller kanskje fleire oppskrifter, så synes eg det er heilt topp 🙂

MANDAG!
Middagsomelett med potet og avokado, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Kreolsk fiskeform, oppskrift her

*

ONSDAG!
Kyllingsalat med pasta & pesto, oppskrift her

*

TORSDAG!
Nydelig blomkålsuppe med steikt chorizo, oppskrift her

*

FREDAG!
Heimelaga lompelasagne, oppskrift her

*

LØRDAG!
Søtpotetvafler med sjokoladebiter, oppskrift her

*

SØNDAG!
Hjortekjøttboller i brun saus, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Sprø og supergode knekkebrød med havre og valnøtter, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Lompetoast, oppskrift her

*

VEKAS EKSTAOPPSKRIFT!
Sunne, søte energikuler med sjokolade, oppskrift her

Så, blir det middagsplanlegging idag? Skriv ned ei liste over middagane de skal ha, deretter ei handleliste – og bli ferdig med handelen allerede imorgon! Det gjer middagsmåltida mykje enklare, kjekkare og med mindre stress.

God planlegging!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Het var det mye godt:-) MĂ„ ĂžrĂžves!

  1. HĂ„per du liker oppskriftene, Lajla!! 🙂

 2. Fine oppskrifter! supert med matpakketips

  1. Takk, Yvonne! Gleder meg til Ă„ ha fokus pĂ„ meir matpakketips framover 🙂

 3. Her var det masse gode tips! Dette blir vÄr middagsuke, vi gleder oss til flere middagstips

  1. SĂ„ hyggelig, Benedicte! Veldig kjekt Ă„ inspirere 😀

 4. Det sĂ„ veldig godt ut! Jeg bare lurte pĂ„ en ting, har du vurdert Ă„ ha en uke pĂ„ budsjett? Det hadde vĂŠrt veldig fint for oss studenter som ikke har sĂ„ god rĂ„d Digger bloggen din ❀

  1. Heisann 🙂 Skal notere meg det! Ha en fin veke 🙂

 5. Her sÄ det ut til Ä vÊre masse godt! FÄr vann i munne og gleder meg til ukens middager. FÞrste gang jeg er inne og leser pÄ bloggen din. Supert med sÄnne ukesmenyer!

  1. SĂ„ hyggelig, Elis! HĂ„per eg kan inspirere deg mykje med sunn matglede framover 😀