Smakfulle lompewraps med fenalår

God onsdag!

Eg har delt mange lompefavoritter gjennom åra, og det stopper ikkje enda. Lomper er fortsatt ein stor del av mitt daglige kosthold, og eg ete lomper i en eller anna vri kvar einaste dag 🙂 Som nevnt tidligare så er eg eit periodemenneske, og akkurat no så er det den kombinasjonen her av lompewraps eg har skikkelig dilla på; kremgo urter, ruccola/spinat, fenalår, paprika og litt grovkverna pepper. N-Y-D-E-L-I-G♥

Lompewrapsen passer perfekt til frukost, lunsj eller matpakken, turmat og kveldsmat♥

Skjærer du lompene opp i mindre biter, så er det også knallgodt å servere på koldtbordet/tapasbordet. Lomperuller blir alltid tatt godt imot!

Du trenger
♦ Valgfri lomper (eg foretrekker Buer Speltlomper til wraps, eventuelt heimelaga lomper)
♦ Kremgo urter
♦ Ruccola/spinat
♦ Fenalår
♦ Paprika
♦ Litt grovoverna pepper

Slik gjer du:
Smør eit godt lag med kremost på halve lompa. Legg deretter ruccola/spinat på den andre halvdelen, etterfulgt av 3-4 skiver fenalår og til slutt biter av paprika + litt grovkverna pepper.

Start å rulle lompa fra den enden du har pålegget. Det er for at kremosten skal fungerer som lim, og holde lompa sammen når den er ferdig rulla. Et lompewrapsen som den er, del i to på midten eller del eventuelt i mindre biter. Nyt!

Juser antall lomper etter måltid, deg og ditt behov. Eg har alltid litt ekstra grønt på sida i tillegg, denne gangen blei det knasande sprø sukkererter. Godt!

Som nevnt foretrekker eg Buer Speltlomper til lomperuller/lompewraps, men du bruker sjølvsagt dei lompene du har og liker best.

Du kan også lage dine egne heimelaga lomper, det er superenkelt og krever kun 3 ingredienser. Visst du må ha glutenfri lomper så kan desse fint lagast glutenfri også 🙂 Oppskrift finner du HER

Tips! Skal du ha med deg lompewraps i matpakken?
Visst du lager klar matpakken på morgonen, så holder lompene seg fint til lunsjen i en matboks. Eg pleier derimot å klargjere matpakken kvelden før, og då pakker eg lompewrapsen inn i folie og legger dei i en matboks. Då er dei like ferske og gode til lunsjtider dagen etterpå 🙂

No snakka vi matpakke til å bli glad av!

Lag lompewraps til frukost, lunsjen, matpakken, turmat eller kveldsmat du også♥ Prøv deg fram med ulike pålegg og finn din favoritt! 

Ha en nydelig onsdag♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. mmmm dette frista ,og jammen har jeg alle ingredienser til å lage i hus :=) blir en slip på meg i morgen ja

    1. Høyres bra ut! Kos deg, det er så godt 😀

  2. Anne Anda Svendal

    Hei. Disse høres supre ut. Det er min tur til å ha med fredagskos på jobben på fredag, og da tenker jeg å servere disse. De blir laget kvelden i forveien. Du skriver at du pakker de inn i folie; er det plast eller aluminium? Forøvrig vil jeg bare rose alle de gode oppskriftene. Til nå er alt jeg har laget blitt fantastisk godt 🙂

    1. Hei Anne! Lompewraps er perfekt fredagskos til jobben 😀 Eg pakker dei inn i aluminiumsfolie, men det går fint med plastfolie også. Håper lompewrapsen faller i smak på jobben, også håper eg at eg kan fortsette å inspirere framover 🙂