Dei 8 mest populære innlegga/oppskriftene i januar

Hei!

Då er vi komt til februar allerede. Er det berre eg som synes januar har gått skremmande fort…?

Uansett, ny måned betyr som alltid ein oppsummering av dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som er forbi. Det er alltid nokon innlegg og oppskrifter som skiller seg litt ekstra ut, og eg synes det er litt stas å framheve desse i eit eget innlegg 🙂 Fra januar er det desse 8 som er på topp:

Sukkerfri, seig snickers brownies – oppskrift her
Altså, dette er virkelig sukkerfritt på sitt aller, aller beste. Vi snakker seig brownies med karamellsaus og salte peanøtter, aka snickers brownies… Den er like god som den ser ut!

*

Mine 5 beste tips for å lykkast med ein sunnare kosthold – innlegg her
Det er ulike grunner til at ein velger å ete sunnare. Nokon tar grep for helsa sin del, andre for å gå ned i vekt. Nokon ønsker meir overskudd og energi, andre vil fungere bedre i kvardagen. Nokon vil vere gode forbilder for barna sine, andre vil berre kjenne på den gode sjølvfølelsen eit sunt kosthold gir. Uansett kvifor ein velger å ete sunnare, så ønsker ein sjølvsagt å lykkast med det, så i dette innlegget deler eg mine 5 beste tips for å lykkast med eit sunnare kosthold 🙂

*

Kreolsk fiskeform – oppskrift her
Kreolsk fiskeform er ein superenkel og rask middag der alt er i en form og går rett i ovnen. En smakfull og skikkelig digg fiskemiddag som kan varierast etter kva ein liker og har tilgjengelig!

*

Kjøleskapsgraut med cottage cheese – oppskrift her
Frukosten du bruker 1 minutt på å røre saman kvelden i forveien, så er frukosten klar i kjøleskapet på morgonen. Lettvint, eller kva? 🙂 Grauten består kun av 3 hovedingredienser, så kan du smakstilsette den etter ønske, og sjølvsagt bruke den toppingen du liker best.

*

Gelegodis med mango & sitron – oppskrift her
Desse lagast på 1-2-3 med få ingredienser, og passer like godt som sunn helgesnacks som kvardagssnacks. Prøv gjerne med andre smaksvarianter!

*

Over 20 ulike oppskrifter & tips med cottage cheese – innlegg her
Cottage cheese bruker eg også mykje i ulike oppskrifter, og her har eg samla saman over 20 (!) ulike oppskrifter der cottage cheese er brukt som ein av hovedingrediensane. Det er jammen mykje godt ein kan lage med cottage cheese av både salte og søte måltider gjennom heile dagen. Så treng du inspirasjon, så håper eg virkelig du finner det her 🙂*

Sunn sjokolade-banankake i kopp – oppskrift her
Lyst på noko søtt og godt… med ein gang? Då er denne sjokolade-banankaka i kopp midt i blinken! Denne er søt, sunn og god – og heilt uten helsekostprodukter. Du rører rett og slett berre sammen ingrediensane, heller røra over i en kopp og steiker banankaka i mikrobølgeovnen, så er kaka klar på 1-2-3.

*

Smakfulle lompewraps med fenalår, oppskrift her
Eg har delt mange lompefavoritter gjennom åra, og dette er ein kombinasjon eg har (hatt) fullstendig dilla på. Lompewrapsen passer perfekt til frukost, lunsj eller matpakken, turmat og kveldsmat, eventuelt på tapasbordet!

Ser du igjen ein favoritt fra måneden? Eller kanskje du fann ei oppskrift du vil teste?

Årets første måned er vertfall forbi, og no gleder eg meg til februar og det den bringer av innlegg og oppskrifter her på bloggen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *