Det går ikkje an å tilfredsstille alle

«Synes du har for mykje fokus på kvardagsmaten for tida».
«Hurra for kvardagsoppskrifter, du redder virkelig kvardagsmaten vår!».

«Eg er diabetiker og savner fleire oppskrifter på sukkerfri søtsaker».
«Du du deler for mykje sukkerfritt».

«Takk for at du har fokus på matglede, og ikkje på kalorier!»
«Synes du kan begynne å rekne på kalorier i oppskriftene du deler. Vi er mange som er nødt eller vil vite det».

«Lenge leve lompegalskapen!»
«Eg er lei av lomper».

«Både boka og bloggen din hadde vore bedre om du skreiv på bokmål».
«Hold på dialekta di og identiteten din. Det ligger så mykje sjel i nynorsken, og det er så flott!»

Eg kunne virkelig ønske at eg klarte å tilfredsstille alle, men beklager – det går faktisk ikkje. Lesere og følgere klikker seg innpå bloggen min med forskjellige hensikter, på utkikk etter ulike oppskrifter, tips og triks. Nokon treng inspirasjon, andre treng motivasjon. Nokon lurer på kva dei skal ha til middag, andre lurer på kva kake dei skal bake til helga. Nokon kjemper seg ned i vekt, andre kjemper seg opp i vekt.

Misforstå ikkje, det er sjølvsagt heilt innafor å komme med tilbakemeldinger på det eg deler. Ønsker til innlegg og oppskrifter. Spørsmål, tips eller konstruktiv kritikk. Men sjølv om du ikkje er så interessert i dei sukkerfri oppskriftene eg deler, så er det faktisk andre som utelukkande følger meg for desse. Sjølv om du ikkje liker lomper, så er det tusenvis av andre som gjer det. Sjølv om du må vite kaloriinnhold i oppskriftene eg deler, så betyr det ikkje at eg må rekne det for deg.

Eg prøver å variere innholdet mitt så mykje som mulig. Oppskrifter til alle døgnets tider, tips og triks for ein sunn kvardag.

Eg prøver å gjere det enkelt og ukomplisert å ta sunnare og bedre valg. For det er ikkje nødvendigvis så mange endringer som skal til.

Eg prøver å fokusere på matglede og en balansert livvsil. For det å kjenne på matglede er noko unikt, og matglede er nytelse av både sunn mat og mindre sunn mat.

Dette innlegget er ikkje skrevet med en negativ tone altså. Eg vil berre få fram poenget med at alle de lesere og følgere har ulike mål, ulike hensikter og ulike meininger i forhold til det eg deler. Det er jo alltid en grunn til at ein klikker seg innpå bloggen min, så noko riktig må eg jo gjere uansett om ikkje alt eg deler treffer alle like mykje. Det går ikkje an å tilfredsstille alle, men alle kan bli tilfredsstilt av noko. Er de ikkje einige?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

49 kommentarer

 1. Anne Therese

  Enig med deg, Linda!
  Er ein masse sider der ute med oppskrifter, tips og inspirasjon. Så burde være mogleg for alle å finne noko så freistar akkuratt dei og deira behov og ynskjer 🙂
  God helg 😀

  1. Ikkje sant 😀 Ha en nydelig søndagskveld <3

 2. Hei skjønne deg!<3 Jeg syns du er helt topp!!! Du deler jo mye av alt dette "folket" vil ha!!! Hva mer kan vi be om? Det er jo også sååå lett å finne frem til kategoriene de enkelte vil lese om! Synd at ikke alle skjønner hvor mange du treffer, for det er faktisk ALLE! Så allsidig som du er! Du er mer enn bra nok, Linda!!! Digger deg!!! Stor klem til deg!<3

  1. Tusen takk, Beate! Veldig, veldig hyggelig å lese 🙂 Stor klem tilbake <3

 3. Syntes du er helt rå, jeg!
  Alle burde forstå at du ikke kan tilfredsstille alle. Jeg er helt overbevist om at folk flest setter skikkelig stor pris på arbeidet og tiden du bruker og investerer i bloggen din. Det er av vanvittig stor verdi for oss som klikker oss inn! Og ja, det er ikke absolutt alt som er «relevant» for hvert enkeltindivid, men det sier seg ganske greit selv at ikke går. Syntes du fortjener ubetinget ros! Både for allsidigheten og variasjonen i type oppskrifter og retter, men og for dine holdninger og verdier i forhold til mat og matglede, kosthold og trening. I mine øyne representerer du sunnhet nettop på en sunn og fornuftig måte. Tusen, tusen takk for at du vil dele din kunnskap og lidenskap med oss. For selv om ikke alle innlegg og oppskrifter «treffer» meg, klikker jeg meg inn med stor glede hver dag for å se om det er et nytt innlegg ute. For selv om ikke hvert innlegg er 100% innertier, er det jo gull å bruke oppskriftene som inspirasjon, også justerer man slik at det passer en selv og sin gane. Tusen, tusen takk, Linda!

  1. What she said! 😀

  2. Tusen, tusen takk til DEG, Helena! For en sjukt hyggelig tilbakemelding, det setter eg så enormt stor pris på. Du aner det ikkje <3
   Det er virkelig en stor glede å lese at du liker både allsidigheten, variasjonen og holdningane mine. Det er ingen tvil om at eg skal fortsette å spre lidenskapen og kunnskapen min til dokke 🙂

   Stor klem til deg <3

 4. Hei! Vil bare si at det går ikke ann å tilfredsstille alle, tydeligvis… Vi bruker boka di og bloggen hver dag for å finne inspo til middag, osv. Du er super og det håper jeg du fortsetter med i den gata du gjør nå. Telle kalorier klarer vel folk å gjøre selv! God helg fra her

  1. Tusen takk Camilla, veldig hyggelige ord å lese 🙂 <3

 5. Veldig bra

 6. Du har ein flott og variert blogg, så hald fram med det! Sjølv om eg ser mest etter glutenfrie oppskrifter, så betyr det ikkje at det andre ikkje er interessant. Og det som ikkje interesserer meg, lar eg no berre vere å lese 🙂 Bloggen din er kjempepopulær, så det betyr jo at du gjer veldig mykje rett også! Og reint personleg synast eg det er supert at du skriv på nynorsk 😉

  1. Takk Liv Janne! Det er veldig hyggelig å lese 😀

 7. Linda, bloggen din er topp! Det går jo ikke an å tilfredsstille alle til enhver tid. Da måtte vi alle være like, og det er vi heldigvis ikke. Selv elsker jeg både oppskriftene og at du bruker nynorsk. Stå på!

  1. Tusen takk, Tanja! Det er veldig hyggelig å lese 🙂 <3

 8. Linda: Bere så du veit det: bloggen din er ein fornøyelse! Kvart nytt innlegg er så inspirerande og motiverande at eg får lyst til sporenstreks å svinge meg på kjøkkenet sjøl 🙂 Alle innlegg kan jo ikkje vera like aktuelle for kvar og ein, det kan vel ingen meina og forventa?! Det finst jo forresten så mange forskjellige bloggar med ulike fokus, så det burde finnast nåke for etkvart behov. Dei som synes det er for lite sukker kan jo bere byte sukkererstatningen med alt det sukkeret dei vil, det gjer hvertfall eg når eg synes det passer 🙂 Eg er heller ikkje særlig glad i lomper, men synes det er like inspirerande kvar gong du legg ut ei lompeoppskrift 🙂 Det eg lika aller best med bloggen din er matgleden du formidla gjennom både tekst og bilder, du er så jordnær og ærlig, og det skin gjennom heile vegen at du har det kjekt både på kjøkkenet og med bloggen. Det smitter, eg blir hvertfall veldig inspirert 🙂 Og du har ein så fin tilnærming til det sunne kostholdet, det blir rett og slett ein opptur med sunn mat 🙂 Beste matbloggen!

  1. Tusen takk for en kjempefin kommentar, Grete! No blei eg nesten litt rørt her, så utrulig flotte lesarar eg har!! <3

   Heilt sant som du skriver: ein kan jo faktisk berre bytte ut sukrinprodukt med sukker/melis visst ein ønsker å prøve ut oppskrifter, men ikkje ønsker dei sukkerfri 🙂

   Håper eg kan inspiere deg mykje, mykje framover! Klem til deg <3

 9. Helt enig i det du sier! Jeg synes du er en fantastisk god inspirator og et sunt forbilde Stå på videre og riktig god helg til deg!

  1. Takk Tina! Ha en nydelig søndagskveld <3

 10. Amen!! Skjønner ikke hvorfor folk «orker» å bruke energi på å legge igjen slike kommentarer…

  God helg fra Ingvild ❤️

  1. <3
   God søndagskveld til deg!

 11. May Kristine

  Jeg bruker bloggen din for det meste til å lage sunt søtt, men har også laget noen middagsretter. Jeg styrer unna sukker, og satt senest igår og så gjennom bloggen og boka for å finne noe spennende å lage. Da tenkte jeg at det er så koselig å lese nynorsk. Fortsett med det. Det er nok av de som skriver på bokmål.

  1. Veldig kjekt å lese, May Kristine 😀 Innafor å spørre kva spennande du endte med å lage?? 🙂

   1. May Kristine

    Det var disse jeg var på leit etter. Jeg hadde sett de en gang og hadde lyst å teste. Jeg fikk endelig kjøpt ingredienser og laget de. Har nettopp satt lakriskulene i fryseren
    https://www.lindastuhaug.no/2018/03/09/enkle-lakriskuler/

   2. Aha! Håper lakriskulene faller i smak 😀

 12. Bruker boka di til middagsidear,heilt super Topp..

  1. Det er kjekt å lese, Aslaug 🙂

 13. Jeg synes det går helt fint å lese nynorsk, fortsett med det! Ellers vil jeg si at du er en av de beste matbloggerne på variasjon. Du har middagsforslag som passer både hverdag og helg, kjøtt- og vegetarretter, noen desserter som er rene sukkerfester og tips på desserter uten sukker. Takk for det! Heier på deg og er utrolig takknemlig for at du deler alle disse oppskriftene med oss

  1. Hjertelig takk for en kjempefin tilbakemelding, Yngvild! Det setter eg stor pris på 🙂 <3

 14. Eg må seie at eg beundrar deg når du på ein vennleg måte fortel at du ikkje har rekna ut koloriar fordi det ikkje er noko du har fokus på, og får suring tilbake. Hadde det vore meg hadde eg blitt krass, men du svarar like rolig. Du er jo ikkje lesarens personlege kalkulator!

  Elles må eg seie at eg likar variasjonen i bloggen din, og likar å lese det du skriv også når det gjeld mat eg hverken et eller har planar om å ete, mykje av tipsa dine kan overførast til andre oppskrifter så eg kan likevel ha stor nytte av innlegget.

  Og så er det ei sann glede å lese språket ditt, nynorsk med individuell tilpassing slik at ein nesten kan lese korleis du snakkar. Det gir ein fin, personleg tone

  1. Tusen takk for en veldig fin og hyggelig tilbakemelding, Fru M! Det kan skje at eg blir litt krass på kalori-spørsmålet, men eg prøver å å ta det med eit smil og svare tilbake med en god tone. Veldig kjekt å lese at du liker nynorsken min også, det blir eg alltid glad for 🙂 Håper eg kan inspirere deg mykje vidare!

 15. jeg er iallefall helt enige med deg,og det du lager er mat som ser skikkelig god og forlokkande ut ;=)

  1. Tusen takk for det 🙂

 16. Hør hør! Stå på – du leverer ✨

  1. Takk Carolin!! 🙂

 17. Du e så gull verdt! Fortsett med det du gjør, me e mange som diggar deg

  1. Tusen takk Nina <3

 18. Nei ein kan aldrig tilfredsstille alle. Slik er det i heime hjå meg og. Er vi alle heime i ein periode, så prøver eg å lage litt av det alle liker og da blir det variert. Men eg er så heldig som har unger som liker å lage mat fra grunnen av Så takk for inspirasjon og sunn matglede

  1. Det er alltid kjekt med unger som er ivrige på kjøkkenet! Sjølv takk, Ingebjørg 🙂 Alltid gledelig å utveksle oppskrifter med deg!!

 19. Stiller meg bak alle kommentarene her! Du er fantastisk Linda. Jobben du gjør, holdningene du promoterer og måten du møter leserne dine på er beundringsverdig.

  Jeg har fulgt deg i mange år, mamman min på 72 er inne på bloggen din ukentlig (noe som er ganske tøft med tanke på at hennes søke-historikk er nyheter, kryssord.ord og bloggen din) og hver gang jeg har venner på besøk på middag spør det om det «e fra ho der Linda?» – så du er godt kjent og godt likt i mine kretser 😉

  Stå på Linda, du e rå 😀

  1. Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar, Oda Sofie! Skikkelig stas å lese at mammaen din på 72 år er fast følgar 😀 Det er råkult!
   Klem til deg <3

 20. Gjør akkurat det DU vil, og ikke det andre vil. Det er akkurat det som gjør konseptet DITT unikt!
  Heier på deg og det du ønsker å dele med oss

  1. Tusen takk for det, Lise!! 🙂

 21. Synes du er superflink. Masse god inspirasjon å hente!! Fortsett slik!

  1. Tusen takk, Hilde 🙂

 22. Helt enig at du ikke kan tilfredstille alle. Men jeg må si du gjør en fantastisk god jobb i å tilfredstille de fleste da! Du fremstår som så åpen, ydmyk og raus, og bloggen er inspirerende i mange forskjellige nyanser. Det er rett og slett en sann glede å titte innom her 😀

  1. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, A 😀 Det er veldig, veldig kjekt å lese <3

 23. Noen ganger blir jeg inspirert av oppskriftene, og andre ganger treffer de kanskje ikke 100%. Det som da er så fint er at de legger opp til valgfrihet. Her er det bare å bytte om på melvarianter, sukkervarianter, fett, frukttyper, mm. Så på den måten tilfredsstilles i alle fall jeg dersom jeg er ute etter å lage noe – selv om det noen ganger byr på litt mer kreativitet for min del. Men så er jo også det bare veldig gøy 🙂

  1. Ikkje sant! Man kan alltid bruke oppskrifter som inspirasjon/utgangspunkt, også variere litt etter kva ein liker og har tilgjengelig 🙂