Syrlig bringebærsmoothie

Reklame/innlegg i samarbeid med Enriched Food

God tirsdag!

Idag er vi i smoothiemodus 🙂 Eg har begynt å lage meg meir og meir smoothie i det siste, det er jo så utrulig godt, og så utrulig enkelt. Smaken varierer eg fra gang til gang, og ein av dei siste variantane eg har laga er dagens oppskrift på syrlig bringebærsmoothie;

Hemmeligheten i denne smoothien er rett og slett Enriched Sitronolje. Denne oljen gir ikkje berre en nydelig, syrlig sitronsmak på smoothien… Den tilfører også smoothien det anbefalte, daglige inntaket av omega-3 fettsyrer. Det er ikkje meir enn 1 ts som skal til, og å tilsette Sitronoljen i smoothien er en velsmakande og enkel måte å lure inn oljen/omega-3 fettsyrene på 🙂

Du treng, 1 porsjon
200-250 g fryste bringebær
1/2 fryst banan
150 g naturell yoghurt eller anna valgfri yoghurt
2 ss kokoskrem*
1 ts Enriched Sitronolje

Slik gjer du:
Ha alle ingrediensane i ein blendar eller bruk stavmiksar og kjør til en klumpfri smoothie. Juster eventuelt konsistensen med litt væske til ønska konsistens; om du liker smoothien fyldig, krema eller meir flytande.

Smak eventuelt til med litt søtning om det er nødvendig. Dette vil variere ut fra kva yoghurt du bruker og ikkje minst kor søtt du liker det. Nyt straks, med eller uten ekstra topping!

Tips/informasjon til oppskrifta*
♦ Kokoskrem får du når en boks kokosmelk (ikkje light) står kaldt. Då skiller kokosmelka seg, og det øverste lager er kokoskremen.

♦ Bytt gjerne bringebær med andre typer frukt/bær etter smak og behag. Eventuelt kan du gjerne kombinere fleire typer. Skogsbær, jordbær, mango, kiwi, ananas….

Eg har hatt eit samarbeid med Enriched Food i 4 måneder no, og det er ikkje uten grunn! Som nevnt i tidligare innlegg så har Enriched utvikla naturlig helsebringande og smaksrike oljer med eit høgt innhold av omega-3 fettsyrer, slik at det skal vere enkelt for oss forbrukere å få inn dei livsnødvendige omega-3 fettsyrene på en enkel og velsmakande måte. Oljene finnes i tre ulike smaker; KVITLØK, SITRON og BASILIKUM.

No har eg fått lov å gi dokke en rabattkode der du får 40% rabatt den første bestillinga de legger inn hos Enriched!  Rabattkoden er «LS40» og du kan bestille ditt produkt på Enriched sine heimesider HER 🙂

Som nevnt tidligare er min favorittsmak KVITLØK, men eg har fått meir og meir smaken på SITRON også, spesielt i oppskrifter som dagens smoothie 🙂

Nyt smoothie som eit eget måltid/som tilbehør til måltidet/som mellommåltid <3 Dette er den perfekte kveldsmat for min del!

Ha en nydelig tirsdag 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Hei Linda! Vet du om hvitløksoljen er lav fodmap, dvs. om det er most/blandet hvitløk inn i oljen eller om hvitløken bare har ligget i oljen for så å bli fjernet? Har skjønt at du også har IBS (?), så tenkte du kanskje visste det 🙂

    1. Hei! Oljen inneholder naturlig kvitløk aroma. Eg reagerer ikkje på oljen sjølv, men IBS er veldig individuelt og alle reagerer ulikt på ulike matvarer 🙂

      1. Ida Sofie

        Takk 🙂