Vekemeny 10/2019

Hei søndag!

Sjølvaste fastelavenssøndag, til mange sin store glede. Eg er ikkje så veldig glad i boller og liker ikkje krem (med mindre den er blanda med vaniljekrem), så dette blir ein heilt vanlig søndag for min del, haha 😉 Men er du ein av dei som kikker inn her idag for oppskrift på fastelavensboller, så kan du finne min oppskrift HER. Sukkerfri, luftige og saftige, eg har fått så sjukt mange gode tilbakemeldinger på denne oppskrifta 🙂

Over til dagens faste avslutning på veka, planlegging av neste veke 🙂 Vekemeny it is! Eg har som alltid prøvd å variere mest mulig så det er noko for alle, håper du finner en oppskrift eller fleire som ser fristande ut:

MANDAG!
Quinoa- bønnerburger, oppskrift her

*

TIRSDAG!
Lakselasagne med spinatsaus, oppskrift her

*

ONSDAG!
Alt-i-en fargerik middagspanne, oppskrift her

*

TORSDAG!
Krema kylling med red curry, oppskrift her

*

FREDAG!
Taco enchiladas, oppskrift her

*

LØRDAG!
Sunne og gode kefirvafler, oppskrift her

*

SØNDAG!
Heimelaga betasuppe, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT!
Sukkerfri nugattikake i kopp på 1-2-3, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Proteinrike havremuffins med eple & kanel, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Saftige speltscones med havre, oppskrift her

Nyt søndagen! Og nyt virkelig fastelavensboller med den beste samvittighet – det er eit heilt år til neste gang 😉

Eg gleder meg til å følge litt med på instagram idag, eg veit av erfaring at det er mange som velger sukkerfritt med oppskrifta mi, så blir stas å følge med på restultata! Hugs å tagge #lindastuhaug og @lindastuhaug, så klarer eg å få med meg alle 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Lurer pÄ om linken til kyllingen er feil. Kommer til den middagspannen fra dagen fÞr.

    1. Takk som sa ifra! Har fiksa no 😀