Frukostskål med havresnacks!

Reklame / innlegg i samarbeid med Fazer Yosa

God mandag!

Dei siste vekene har eg vore så heldig og har fått testa ut Fazer Yosa sine havresnacks som nylig blitt lansert i eit utvalg norske butikker. Dette er produkter som ligner på yoghurt, men er eit melkefritt & vegansk alternativ som er basert på havre, og fungerer ypperlig som erstatning for yoghurt. Eg liker å kjenne produkter godt før eg omtaler dei på bloggen, og eg føler virkelig at eg har blitt med havresnack!

Og en ting er sikkert; Fazer Yosa havresnack fungerer ypperlig som erstatning for yohurt. Eg har brukt havresnack i mine tradisjonelle oppskrifter der eg vanligvis bruker yoghurt, alt fra frukost/kveldsskåler med digg topping, smoothie, sorbet, yoghurtis også vidare.

Her er eit eksempel på korleis eg har har ete eit måltid med havresnack;
♦ Fazer Yosa Naturell
♦ Friske bær
♦ Sukkerfri, brente og skivede mandler – oppskrift her
♦ Kanel og litt sukrin+

Fazer Yosa sine produkter er basert på nordisk havre, der havren er blitt fermentert. Det vil sei at havresnack inneholder helsefremmande probiotika som en gunstig for magen og fordøyelsessystemet. Dette er ein stor fordel og noko som virkeig skiller Fazer Yosa sine produkter fra andre tilsvarande produkter på markedet… I tillegg er det plantebaserte produkter med fokus på god smak og konsistens. Likevell er ikkje berre havresnack berre for den miljøbevisste, for veganeren eller for den som ikkje tåler melkeprodukter, dette er produkter som alle kan inkludere i sitt kosthold 🙂

Havresnack får du i tre ulike smaker i store beger; naturell, skogsbær og vanilje. Sjølv foretrekker eg alltid naturell, så kan eg heller smakstilsette/søte yoghurten som eg ønsker.

I tillegg er havresnack å få i mindre porsjonsbeger som er fine å ta med seg på farten eller på tur!

Har du lyst å lese meir om Fazer Yosa sine produkter? Les meir på heimesida HER!

Eg har fortsatt nokre beger med Fazer Yosa havresnack igjen i kjøleskapet, og trur nok det blir ei slik skål til frukost iløpet av veka (igjen!) 🙂

Har du testa ut nokre av desse produkta enda? Fortell meg gjerne kva du synes!

Psst…. Sjekk ut instagram idag, der blir det giveaway der du kan stikke av med Fazer Yosa sine havreprodukter! Du finner meg under @lindastuhaug!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Hvilke butikker fører disse?

  1. Utvalgte coop, joker, spar og meny butikker rundt om i landet 🙂 Alle har muligheten til å ta inn produkta, så spørr gjerne etter dei!

 2. Disse produktene virker jo supre! Men har aldri sett de i noen butikk før. Hvor er det mulig å få tak i de?

  1. Utvalgte coop, joker, spar og meny butikker rundt om i landet Alle har muligheten til å ta inn produkta, så spørr gjerne etter dei!

 3. Nå, jeg føler meg veldig truet av dine youghurt greier siden jeg har dårlige minne om det heldigvis så er jeg veganist så jeg kan endelig nyte en god kopp med frezer yoza, vennelig hilsen, Faren din
  hade aper

 4. hei!
  eg heter Jhonny, eg er 41 år gammel.eg liker analsex og å suge pikk.
  eg liker også å bli pult selv, takk for meg!

 5. jeg liker dette med salt og toalettvann ved siden av

 6. hei Jan!’eg så kommentaren din og må si meg enig, godt med litt kokain også må eg sei!

 7. Ja! Jeg testet de i rundstykker i går og det ble bra 😀 Ca 250 gram havregryn, 300 gram yosa naturell, en liten neve solsikke og gresskarkjerner,bakepulver, salt og 3 egg. Malin approves!

 8. ove eiriksen

  Je liker dette med 2 tt salt og potetsalat