Dei 8 mest populære innlegga/oppskriftene i februar

Hei!
Plutselig så var vi i mars måned… Sjuande mars idag faktisk, og det er virkelig på tide med den månedige oppsummeringa av dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som er forbi. Eg synes februar var en fin-fin måned på bloggen, og eg er veldig fornøgd med både innlegg og oppskrifter, og det virker det som at de også er 🙂 Her har de iallefall dei topp 8 oppskriftene fra februar:

Enkel, krema pølsegrateng, oppskrift her
Superenkel, sunn og knallgod pølsegrateng som heile familien vil like! Denne kan du også klargjere kvelden i forvegen, slik at det kun gjenstår steiking etter jobb 🙂

*

Innlegget «Det går ikkje an å tilfreddstille alle» – les her
Eit innlegg der eg rett og slett måtte få fram at det ikkje går an å tilfredsstille alle, men alle kan bli tilfredsstilt av noko.

*

Sukkerfri valnøttkake med sjokoladefyll, oppskrift her
En ny vri på snickerskaka mi, ein av mine mest populære oppskrifter. Den er også nydelig med valnøtter!

*

Enkle bananpannekaker, oppskrift her
Ei ny oppskrift på bananpannekaker! Raske og enkle å lage, kun med ingredienser fra dagligvarebutikken. Sunne, grove og mektige pannekaker som passer perfekt til frukost, lunsj, kveldsmat eller turmat!

*

Fargerik, smakfull kylling- og pastasalat,  oppskrift her
I denne skåla finner du ikkje berre kylling, pasta og grønnsaker i ulike farger, du finner også avokado, fetaost og bacon. Mange gode smaker og en solid kombinasjon av ingredienser gjorde denne kylling- og pastasalaten til ein av dei beste eg har smakt, og den er blitt veldig populær hos dokke også!

*

Innlegget «15 spørsmål, 15 svar» – les her
I dette innlegget svarer eg på 15 ulike spørsmål som de lesere har spurt om, og eg svarer utfyllande og ærlig… Er eg alltid motivert for å lage mat? Kva er den verste matmyten eg høyrer? Har eg nokre merkelige matkombinasjoner eg er glad i? Kva liker eg best å trene?

*

Enkel red curry kyllingsuppe,  oppskrift her
Ei smakfull suppe er nydelig middagsmat på denne årstida, og denne kyllingsuppa har virkelig slått an hos dokke dei siste vekene!

*

Sukkerfri nugattikake i opp på 1-2-3, oppskrift her

Kanskje du såg noko fristande du ikkje har fått med deg? Eller kanskje du har fått en ny favorittoppskrift i februar? Eg gleda meg vertfall til å inspirere mykje vidare i mars måned 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Du bruker jo blender mye (eller er det food prosessor du har?). Jeg har en gammel blender som er langt på overtid og ganske ubrukelig nå, har du en du vil anbefale?

    1. Det kjem an på kor eg er. Lager mat i to forskjellige heimer 🙂 Så ein plass bruker eg en gammal foodprosessor (tatt ut av markedet for lengst, men fungerer heilt ypperlig enda), og den andre plassen bruker eg Electrolux blender 🙂