Linda Stuhaug

Annonse

Lompewraps med pesto & spekeskinke

Lompewraps med pesto & spekeskinke
God morgen!
Her ser du dagens frukost;
Lompewraps med pesto & spekeskinke (+ litt ekstra sjølvsagt) 🙂 En perfekt start på dagen med eit par kopper kaffi!
Lomper med pålegg eller lompewraps ete eg i forskjellige varianter kvar dag, og som de veit er eg eit periodemenneske som har dilla på ulike kombinasjoner konstant. Akkurat no er min dille denne kombinasjonen mellom pesto & spekeskinke. Liker du ikkje spekeskinke/har du ikkje spekeskinke er anna type skinke, mager salami eller fenalår også veldig godt 🙂
Du trenger; Valgfri lomper (eg foretrekker Buer Speltlomper til lompewraps) Philadelphia naturell Grønn pesto Ruccola eller spinat Spekeskinke* Paprika
Smør eit godt lag med philadelphia på halve lompa og pesto langs midten. Fortsett med ruccola/spinat, spekeskinke og paprika.
Start å rulle lompa fra den enden du har pålegget. Det er for at philadelphiaen skal fungerer som lim, og holde lompa sammen når den er ferdig rulla.
→ Et lompewrapsen som den er, del i to på midten eller del eventuelt i mindre biter. Nyt!
Som de veit er lompewraps ein veldig typisk lunsj/matpakke for denne frøkna. Eg lager ofte klar matpakken kvelden i forveien, og då pakker eg lompewrapsa inn i plastfolie eller aluminiumsfolie, har dei i en matboks med litt ekstra grønnsaker, så er det berre å ta med seg matboksen på morgonen. Lompewrapsa er like gode til lunsjtider dagen etterpå 🙂
Et lompewraps til frukost, lunsj, matpakken, turmat, kveldsmat eller tilbehør til middagen!
Deler du lompewrapsa opp i mindre biter, så er dette også perfekt på tapasbordet/koldtbordet 🙂
Dette er vertfall ein stor del av min kvardagskost (det veit dei fleste av dokke, hehe) – og mange av de som følger meg liker litt simpel, ukomplisert måltidsinspirasjon! Eit sunt, enkelt og smakfullt måltid trenger ikkje vere noko avansert, og kan vere måltid som ikkje inkluderer den tradisjonelle brødskiva 🙂
Nyt torsdagen!

God morgen!

Her ser du dagens frukost;

Lompewraps med pesto & spekeskinke (+ litt ekstra sjølvsagt) 🙂 En perfekt start på dagen med eit par kopper kaffi!

Lomper med pålegg eller lompewraps ete eg i forskjellige varianter kvar dag, og som de veit er eg eit periodemenneske som har dilla på ulike kombinasjoner konstant. Akkurat no er min dille denne kombinasjonen mellom pesto & spekeskinke. Liker du ikkje spekeskinke/har du ikkje spekeskinke er anna type skinke, mager salami eller fenalår også veldig godt 🙂

Du trenger;
Valgfri lomper (eg foretrekker Buer Speltlomper til lompewraps)
Philadelphia naturell
Grønn pesto
Ruccola eller spinat
Spekeskinke*
Paprika

Smør eit godt lag med philadelphia på halve lompa og pesto langs midten. Fortsett med ruccola/spinat, spekeskinke og paprika.

Start å rulle lompa fra den enden du har pålegget. Det er for at philadelphiaen skal fungerer som lim, og holde lompa sammen når den er ferdig rulla.

→ Et lompewrapsen som den er, del i to på midten eller del eventuelt i mindre biter. Nyt!

Som de veit er lompewraps ein veldig typisk lunsj/matpakke for denne frøkna. Eg lager ofte klar matpakken kvelden i forveien, og då pakker eg lompewrapsa inn i plastfolie eller aluminiumsfolie, har dei i en matboks med litt ekstra grønnsaker, så er det berre å ta med seg matboksen på morgonen. Lompewrapsa er like gode til lunsjtider dagen etterpå 🙂

Et lompewraps til frukost, lunsj, matpakken, turmat, kveldsmat eller tilbehør til middagen!

Deler du lompewrapsa opp i mindre biter, så er dette også perfekt på tapasbordet/koldtbordet 🙂

Dette er vertfall ein stor del av min kvardagskost (det veit dei fleste av dokke, hehe) – og mange av de som følger meg liker litt simpel, ukomplisert måltidsinspirasjon! Eit sunt, enkelt og smakfullt måltid trenger ikkje vere noko avansert, og kan vere måltid som ikkje inkluderer den tradisjonelle brødskiva 🙂

Nyt torsdagen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg