Linda Stuhaug

Annonse

28. mars 2019

6 år som bloggar, 6 år med sunn matglede

6 år som bloggar, 6 år med sunn matglede
Mars vil alltid vere en slags jubileums-måned her på bloggen… Det var nemlig i mars 2013 eg oppretta bloggen. Eller, kva skal eg sei? Det blir vell meir riktig å sei at venninnene mine oppretta blogg! Venninner som hadde trua, som såg potensiale, matgleden og lidenskapen eg satt inne med. Eg hadde så lyst å dele med fleire, men eg turte ikkje å ta steget sjølv. Dei fekk meg til bevege meg uttafor komfortsonen, og den 18.mars 2013 skreiv eg mitt aller første blogginnlegg;
«Eg er ei jente på 19 år fra Naustdal og er det ein kan kaller lidenskaplig opptatt av mat. Eg elska å eksprimentere, kokkelere, prøve ut nye smaker og oppskrifter, bruke fantasien å lage noke eige (…). Helse, trening og kosthold er ein kjempeinteresse – og mesteparten av maten eg laga, ete og kjem til å legge ut her er er sunn og næringsrik mat. Å lage sunne og proteinrike desserter, kaker og godis med alternative ingredienser er også noke du kjem til å finne igjen på bloggen etterkvart (…) Etter snart fire år og ufattelig mange tima på kjøkkenet har eg prøvd ut masse forskjellig – og eg har utrulig mange oppskrifter og erfaringer eg gleda meg til å dele! Eg vil tru det blir uregelmessig blogging, alt for masse snakk om mat, litt trening, minimalt privatliv og sikkert masse unødvendig fjas. Men eg lova MATGLEDE på høgt nivå!«
Her ser de dei første bildene eg la ut på bloggen… Eg er glad kvaliteten og fotoferdighetane har komt seg med tida! Dei 2-3 første åra tok eg alle bilder med mobiltelefonen, og veldig mange av blogginnlegga skreiv eg også fra mobilen.
Men, alvorlig mykje har skjedd sidan mars 2013! Eg har vore rundt omkring i verden, eg har tatt to utdannelser (Personlig Trenar og Bachelor i Samfunnsernæring), eg har budd tre år i Oslo, eg har flytta heimatt, eg har fått sinnsjukt mange erfaringer på baken, eg har skrevet mi første kokebok, eg har oppretta AS og satsa fullt og heilt på mitt eget selskap. Ekstremt kort oppsummert, for å sei det sånn. Eg har gjort mykje forskjellig, men er det ein ting som virkelig har fulgt meg heile veien, så er det denne kjære bloggen min.
Bloggen min som har fulgt meg i 6 år, som har utvikla seg fra å vere en liten hobby til ein del av jobben min. Eg har delt oppturer og nedturer, eg har delt historia mi fra overvektig til undervektig, deretter normalvektig med en sunn og balansert livsstil, eg har delt frustrasjon rundt magetrøbbel og intoleranser, eg har delt massevis av tips og triks til korleis ein kan leve sunnare, eg har delt kreative oppskrifter som har skapt større overskrifter (vi snakker søtpotetpizza, nachos, lompeoppskrifter, sukkerfri søtsaker…), eg har delt reisa mi med kokeboka mi OPPTUR MED SUNN MAT, eg har delt… så utrulig mykje!
Det eg egentlig vil fram til med dette innlegget er vell egentlig å takke dokke. Takke alle dokke som klikker dokke inn her, som legger igjen hyggelige ord og kommentarer, som prøver ut oppskriftene mine, som sprer ordet om det eg deler vidare. Mange dører har åpna seg for meg og drømmer har gått i oppfyllelse, takka vere dokke. Opptur med sunn mat er mitt hjertebarn som eg er så utrulig stolt over, og den boka hadde aldri blitt til uten mine kjære følgere og lesere. Psst… Ønsker du å kjøpe boka mi? Du finner den på Frisk Forlag si heimeside HER!
Framover blir det enda fleire spennande prosjekter, og eg gleda meg til å inkludere dokke enda meir. 6 år har gått, men det er langt fra over enda. Eg er veldig stolt, glad og takknemlig for at det eg deler fortsatt blir tatt så godt imot, og håper virkelig dokke vil være med på fortsettelen.
Den 18.mars 2013 lova eg matglede på høgt nivå. Det ordet føler eg virkelig at eg har holdt, og det ordet skal eg love å holde på vidare♥ Sunn matglede!

Mars vil alltid vere en slags jubileums-måned her på bloggen… Det var nemlig i mars 2013 eg oppretta bloggen. Eller, kva skal eg sei? Det blir vell meir riktig å sei at venninnene mine oppretta blogg! Venninner som hadde trua, som såg potensiale, matgleden og lidenskapen eg satt inne med. Eg hadde så lyst å dele med fleire, men eg turte ikkje å ta steget sjølv. Dei fekk meg til bevege meg uttafor komfortsonen, og den 18.mars 2013 skreiv eg mitt aller første blogginnlegg;

«Eg er ei jente på 19 år fra Naustdal og er det ein kan kaller lidenskaplig opptatt av mat. Eg elska å eksprimentere, kokkelere, prøve ut nye smaker og oppskrifter, bruke fantasien å lage noke eige (…). Helse, trening og kosthold er ein kjempeinteresse – og mesteparten av maten eg laga, ete og kjem til å legge ut her er er sunn og næringsrik mat. Å lage sunne og proteinrike desserter, kaker og godis med alternative ingredienser er også noke du kjem til å finne igjen på bloggen etterkvart (…) Etter snart fire år og ufattelig mange tima på kjøkkenet har eg prøvd ut masse forskjellig – og eg har utrulig mange oppskrifter og erfaringer eg gleda meg til å dele! Eg vil tru det blir uregelmessig blogging, alt for masse snakk om mat, litt trening, minimalt privatliv og sikkert masse unødvendig fjas. Men eg lova MATGLEDE på høgt nivå!«

Her ser de dei første bildene eg la ut på bloggen… Eg er glad kvaliteten og fotoferdighetane har komt seg med tida! Dei 2-3 første åra tok eg alle bilder med mobiltelefonen, og veldig mange av blogginnlegga skreiv eg også fra mobilen.

Men, alvorlig mykje har skjedd sidan mars 2013! Eg har vore rundt omkring i verden, eg har tatt to utdannelser (Personlig Trenar og Bachelor i Samfunnsernæring), eg har budd tre år i Oslo, eg har flytta heimatt, eg har fått sinnsjukt mange erfaringer på baken, eg har skrevet mi første kokebok, eg har oppretta AS og satsa fullt og heilt på mitt eget selskap. Ekstremt kort oppsummert, for å sei det sånn. Eg har gjort mykje forskjellig, men er det ein ting som virkelig har fulgt meg heile veien, så er det denne kjære bloggen min.

Bloggen min som har fulgt meg i 6 år, som har utvikla seg fra å vere en liten hobby til ein del av jobben min. Eg har delt oppturer og nedturer, eg har delt historia mi fra overvektig til undervektig, deretter normalvektig med en sunn og balansert livsstil, eg har delt frustrasjon rundt magetrøbbel og intoleranser, eg har delt massevis av tips og triks til korleis ein kan leve sunnare, eg har delt kreative oppskrifter som har skapt større overskrifter (vi snakker søtpotetpizza, nachos, lompeoppskrifter, sukkerfri søtsaker…), eg har delt reisa mi med kokeboka mi OPPTUR MED SUNN MAT, eg har delt… så utrulig mykje!

Det eg egentlig vil fram til med dette innlegget er vell egentlig å takke dokke. Takke alle dokke som klikker dokke inn her, som legger igjen hyggelige ord og kommentarer, som prøver ut oppskriftene mine, som sprer ordet om det eg deler vidare. Mange dører har åpna seg for meg og drømmer har gått i oppfyllelse, takka vere dokke. Opptur med sunn mat er mitt hjertebarn som eg er så utrulig stolt over, og den boka hadde aldri blitt til uten mine kjære følgere og lesere. Psst… Ønsker du å kjøpe boka mi? Du finner den på Frisk Forlag si heimeside HER!

Framover blir det enda fleire spennande prosjekter, og eg gleda meg til å inkludere dokke enda meir. 6 år har gått, men det er langt fra over enda. Eg er veldig stolt, glad og takknemlig for at det eg deler fortsatt blir tatt så godt imot, og håper virkelig dokke vil være med på fortsettelen.

Den 18.mars 2013 lova eg matglede på høgt nivå. Det ordet føler eg virkelig at eg har holdt, og det ordet skal eg love å holde på vidare♥ Sunn matglede!

Annonse

22 Kommentarer

C

Camilla

7. april 2019

Tida flyr! Husker kjeksene på første bildet der, det var den første oppskriften jeg testet 🙂

Linda Stuhaug

8. april 2019

Så kult at du har fulgt meg så lenge 😀 Det er stas!!

I

Ida

1. april 2019

Gratulere med 6 år!! Og SHIT du har fått til mye, det er sykt imponerende! 😀 Stå på videre, det er en fryd å følge deg (og å bruke oppskriftene dine) 🙂

Linda Stuhaug

1. april 2019

Tusen takk Ida, det er superhyggelig å lese 😀

L

Linda T

29. mars 2019

Hei! Fikk boka di i posten i dag, og må sei meg mektig imponert Så mykje spennande og lekkert,gleder meg til å prøve ut oppskriftene! Har allerede laget lompene i kveld, de ble veldig gode, men jeg må trene litt på å få de tynnere. ‍♀️ Fint at du deler litt av dine erfaringer også, og at det er brukt ingredienser man ikke trenger å dra jorden rundt for å få tak i ☺️ Tommel opp

Linda Stuhaug

30. mars 2019

Tusen takk for hyggelige ord, Linda! Så kjekt å lese at du har fått boka mi i posten idag, det gledes 🙂 Håper både boka og bloggen min kan inspirere deg mykje framover!

A

Astrid

29. mars 2019

Gratulerer til deg og bloggen!

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Tusen takk, Astrid 🙂

K

Karen

28. mars 2019

GRATULERER med 6 år, du er inspirerende å følge med på. Du lager så innmari mye godt, og alt jeg har laga av dine oppskrifter, har smaka fantastisk. Håper på mange flere oppskrifter og år hurra! Forresten, du er så ekte og inspirerende at et par skrivefeil i ny og ne kunne ikkje brydd meg mindre hvertfall

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Tusen takk, Karen 😀 Det er veldig, veldig hyggelig å lese! Håper eg kan fortsette å inspirere mykje framover <3 Og nei, nokre skrivefeil må ein tåle, det er jo trossalt berre ein blogg 😉 Men eg håper ikkje det er for mange av dei, hehe.

M

Malene

28. mars 2019

Satser på å følge deg i seks nye spennende år! 🙂

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Det satser eg også på 😀

J

June

28. mars 2019

Gratulerer so mykje! Bloggen din er ein av mine «go-to»-nettsider når eg ser etter sunnare alternativ på mat, og eg digga å prøve oppskriftene du legg ut. Takk for at du er så kreativ og deler så mykje godt

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Tusen takk, June – så hyggelig kommentar å få 🙂

L

Linda

28. mars 2019

Gratulerer med 6 år som blogger! Jeg oppdaget bloggen for 1,5 år siden, men det er først de siste månedene jeg virkelig har tatt den i bruk! 80% av maten jeg lager er dine oppskrifter. Jeg har aldri prøvd så mye ny mat, og ikke minst vanvittig god mat, som jeg gjør nå for tiden. Jeg som alltid har vært kresen og redd for å prøve ny mat, har skiftet holdning til «hvis Linda Stuhaug sier det skal være i oppskriften så er det nok godt», og så har jeg puttet oppi ingredienser jeg vanligvis holder meg langt borte fra. Jeg setter stor pris på all tiden du bruker på dele de fantastiske oppskriftene, tusen takk!

Linda Stuhaug

29. mars 2019

For en utrulig hyggelig tilbakemelding å få, tusen hjertelig takk navnesøster 😀 Virkelig kjekt å lese at du lager så mange av oppskriftene mine, og ikkje minst at du har endra holdninga di til nye ingredienser 🙂 Håper eg kan fortsette å inspirere deg mykje framover <3

S

Sissel

28. mars 2019

Er det oppskrifter du er opptatt av Siril eller SKRIVEFEIL,dette blir for dumt!!!stå på Linda!!!alt er så bra her på bloggen din.

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Haha takk Sissel 😀 Får ikkje håpe det er alt for mange av dei, men som du skriver: her er jo matglede og oppskrifter som er i fokus 🙂

S

Siril

28. mars 2019

Du er fantastisk! Fint om du kan begynne å sjå på rettskrivinga di, her e sååå mange skrivefeil

K

Kristine

28. mars 2019

Her klarer eg ikkje å la vere å kommentere. Siril, dersom ein skal kommentere andre sitt språk burde ein i allefall passe på å skrive rett norsk i det ein gjer det… Stå på vidare, Linda, du er ein sann inspirasjon! Ein skrivefeil her eller der lever de fleste godt med, her er det matgleda som skal vere i fokus 🙂

Linda Stuhaug

29. mars 2019

Tusen takk, Kristine! Håper eg kan inspirere deg mykje framover med matgleden min 😀 God helg!

Linda Stuhaug

28. mars 2019

Då må du nesten fortelle meg kva skrivefeil det er. Det er ikkje slik at eg skriver feil med vilje, så det er heller ikkje slik at eg (som oftast) ser mine egne skrivefeil 😉 Eg såg det var eit ord om mangla i ei setning, men ellers klarer eg ikkje å sjå nokon feil her 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg