Vegetarisk polarbrødpizza

Hei mandag!

Vi starter som alltid veka uten kjøtt, og idag har eg en skikkelig digg pizza på lur; vegetarisk polarbrødpizza!

Polarbrødpizza blir litt som lompepizza, berre at bunnen er tjukkare. En skikkelig rask, lettvint og digg pizza der du berre fyller polarbrøda med det fyllet du måtte ønske, og steiker i ovnen til osten er smelta.

Eg har brukt oppskrifta mi på grove polarbrød på 1-2-3 til polarbrødpizzaen, desse har eg nemlig liggande i frysaren. Du kan sjølvsagt bruke andre heimelaga polarbrød eller eventuelt kjøpte polarbrød etter eget ønske 🙂

Vegetarisk polarbrødpizza
♦ grove polarbrød – gjerne heimelaga, oppskrift HER
♦ grønn pesto
♦ soltørka tomat
♦ raspa ost
♦ spisspaprika eller andre grønnsaker
♦ evt. litt krydder

Slik gjer du:
Sett ovnen på 200 grader, over-undervarme. Du kan også bruke varmluft om du vil det skal gå enda kjappare 🙂 Legg polarbrøda på eit steikebrett med bakepapir, smør på pesto, ha over solktørka tomat, raspa ost og grønnsaker.

Steik midt i ovnen til osten er smelta og gyllen. Server straks, gjerne med en frisk salat.

Enkelt, eller kva? 
Her er jo det berre å bruke fantastien og toppe polarbrødpizzaen med akkurat det ein måtte ønske 🙂 En super familiemiddag er det også, der barna kan få lage sine egne pizzaer♥

Denne vegetariske polarbrødpizzaen passer både som en egen middagsrett, men også som tilbehør til for eksempel supper 🙂 Like gode er dei kalde også (synes eg vertfall!) og er derfor supre å ha med i matpakken eller som turmat!

Velbekomme, håper det frister 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *