Dei 8 mest populære innlegga/oppskriftene i mars

Så var vi plutselig komt til mars måned!

Tida flyr, det er det ingen tvil om. De som har fulgt meg over lengre tid veit at en ny måned betyr en oppsummering av dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som er forbi 🙂 Det er alltid en god miks av ulike innlegg og oppskrifter, og mars er ingen unntak:

Superenkel brokkoligrateng med laks, oppskrift HER
Det var på tide med en skikkelig supermiddag på bloggen – superenkel brokkoligrateng med laks! En virkelig perfekt kvardagsmiddag som du lager på under halvtimen med kun 4 hovedingredienser. Den mest lagde middagsoppskrifta fra bloggen i heile mars måned – uten tvil!

*

Innlegget «6 år som bloggar, 6 år med sunn matglede» HER♥
Eit lite jubileumsinnlegg fordi det er 6 år sidan eg starta å blogge! Alvorlig mykje har skjedd på desse 6 åra, men uansett kva eg har gjort eller kor eg har vore i verden, så har bloggen min fulgt meg!

*

Naturlig søte & digge energikuler, oppskrift HER
De har alltid elska oppskrifter på lettvint kvardagsgodt uten helsekostprodukter, og desse snickerskulene er ingen unntak!

*

Heimelaga, sprø knekkebrød med havre, mandler og linfrø, oppskrift HER
Superknekkis som er perfekt til frukost, lunsj eller kveldsmat med deilig pålegg… Nam!

*

Innlegget «8 forskjellige oppskrifter på sunne, digge vafler» HER
Viktig å markere vaffeldagen! Her er oppskrifter på vafler som passer like godt til frukost som turmat eller kaffikos 🙂

*

Sunnare snickerskonfekt-kake, oppskrift HER
Sjoko-peanøttbunn med deilig karamell, peanøttsmør, peanøtter og sjokoladetopping… Det er ikkje rart denne oppskrifta har fått bein å gå på, og med SÅ mange gode tilbakemeldinger så kan eg ikkje kalle det noko anna enn ei suksessoppskrift 🙂

*

Ovnsbakte rotgrønnsaker – det beste tilbehøret til middagen, oppskrift her
Eg har alltid elska ovnsbakte rotgrønnsaker, og synes det er noko av det beste tilbehøret som finnes til middagsmaten. Det er vi tydligvis fleire om, for ovnsbakte rotgrønnsaker har blit tilbehør til mange sine middager sidan dette innlegget blei delt!

*

Grove polarbrød på 1-2-3, oppskrift HER
Definitivt mars måneds mest populære oppskrift! Lesartalla mine var skyhøge i dagesvis etter eg delte denne oppskrifta, og den er allerede blitt ein favoritt hos mange av dokke!

Kanskje du ser igjen en oppskrift som har falt i smak fra den siste måneden? 🙂

No er vi i gang med april måned, med ny giv, nye innlegg og oppskrifter, lysare dager, lettare mat og meir og meir vårfølelse. Eg gler meg veldig til april og det denne måneden bringer!

Ønsker alle en nydelig tirsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *