15 digge oppskrifter på sukkerfri & sunnare påskegodt!

God (palme)søndag, alle sammen!

På søndager er det vanligvis vekemeny i fokus, men denne søndagen vil eg heller dele nokre digge oppskrifter på sukkerfri & sunnare påskegodt! Påska er ei høgtid der påskeegg, godteri og snacks ofte er ein stor del av kosen, og eg veit mange av dokke setter pris på å ha nokre sukkerfri/sunnare alternativ også. Enten fordi ein faktisk må, eller fordi ein vil 🙂 Sjølv kjem eg til å ha litt av begge deler, og eg ete det eg har lyst på, når eg har lyst på det.

Eg må begrense meg i slike oppsummeringsinnlegg, og eg har holdt meg til 15 digge oppskrifter. Det er nokre av mine favoritter, og nokre av dokkas favoritter. MEN hugs at eg har fleire hundre fleire oppskrifter enn dette!

I menyen har eg en egen kategori «Sunt salt og søtt». Der er det fleire underkategorier. Er det kanskje snacks du er ute etter? Eller er det kaker? Eller kanskje desserter? Klikk deg innpå og bla deg gjennom for å sjå om det er andre oppskrifter du heller vil lage 🙂 Er du ute etter noko konkret kan du også bruke søkefeltet til enkle søkeord, for eksempel «fudge», «karamell», «bounty», «kjeks». 

Det var dagens lille guide, la meg vise dokke dei 15 forslaga eg har plukka fram:

Heimelaga, sukkerfri kvikk lunsj – oppskrift her

*

Gelegodis med mango & sitron – oppskrift her

*

Sukkerfri freia påskeegg – sjokolade med krema melkefyll – oppskrift her

*

Sukkerfri troika – oppskrift her

*

Sunne peanøttfudge – oppskrift her

*

Heimelaga coco crunch-kuler – oppskrift her

*

Sukkerfri yoghurtnøtter – oppskrift her

*

Seige, søte peanøttkjeks med sjokolade – oppskrift her

*

Heimelaga marsipan på to måter (med etter uten helsekostprodukt) – oppskrifter her

*

Browniekjeks med kun 4 ingredienser – oppskrift her

*

Vaniljefudge med eller uten brente mandler – oppskrift her

*

Heimelaga, rå sjokkis med karamelliserte nøtter – oppskrift her

*

Naturlig søte & digge snickerskuler – oppskrift her

*

Karamellsjokolader – oppskrift her

*

Bounty fudge – oppskrift her

Fant du noko fristande? Eg håper virkelig det 😀

Lager du nokre påskeoppskrifter i påska blir eg som alltid veldig glad for tilbakemeldinger! Legg igjen ein kommentar i kommentarfeltet her, på facebooksida mi HER eller på instagram. Deler du bilde på instagram er det kjekt om du bruker @lindastuhaug og #lindastuhaug på oppskriftene, slik at eg både får varsel og har muligheten til å finne dei igjen 🙂


Ellers går eg påska i møte uten min kjære firbeinte bestevenn; 

På torsdag fikk kjære Kaia voffen på 12,5 år sin siste dag med oss. Det er utrulig vondt å ta avgjerelsen om å la dyra få slippe, men gløym aldri at det er den siste verdifulle avgjerelsen vi faktisk gjer for dyra våre♥ Vi skal gi dei eit verdig liv, men også ein verdig avslutning.

Eg titter innom eit par ganger til før påskedagane, då tar eg meg rett og slett fri – også fra bloggen 🙂 Nyt søndagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Trist å lese om Kaia! Men som du sier, det er en viktig avgjørelse. Håper likevel du får en fin påske, takk for deling av alle de flotte oppskriftene! 🙂

    1. Takk for det, Malene 🙂 Riktig god påske til deg!

  2. Gleder meg til å prøve ut mange av oppskriftene dine fremover – tusen takk for all jobben du legger i dette! Veldig trist med Kaia, men samtidig en riktig og verdig avslutning på livet til en så god venn <3 Fortsatt god påske

    1. Takk for hyggelige ord, Ingvil 🙂 God påske til deg også <3