Luksus start på dagen!

Reklame / innlegg i samarbeid med Wasa

Kva er ein luksus start på dagen for deg?
For meg er det å ha ein rolig morgen, gjerne heilt for meg sjølv, med radio på og ikkje minst ein god frukost. Frukost er eit måltid som setter standarden for dagen for meg. Eg har alltid vore eit frukostmenneske, og eg liker å starte dagen med eit sunt, næringsrikt og mettande måltid som holder kroppen og hode gåande til lunsj.

Som dei fleste av dokke veit, så er eg veldig glad i knekkebrød. Dei siste vekene har eg vore så heldig og fått testa ut Wasa Enjoy, laga med fullkornsspeltmjøl, søtpotet og grønnkål. Knekkebrøda er også tilsatt linfrø og havsalt som gir mykje smak og en god konsistens. Med 93% på grovhetsskalaen er desse knekkebrøda eit skikkelig sunt og godt alternativ som passer med alt slags pålegg til både frukost, lunsj og kveldsmat.

Ein frukostluksus start på dagen kan for meg sjå slik ut; 
→ 2 Wasa Enjoy knekkebrød med søtpotet & grønnkål
→ Egg og kvitost
→ Grønnsaker og frukt
→ Kaffe og melk

Det trenger ikkje vere så avansert for å vere eit sunt, næringsrikt og skikkelig godt frukostmåltid 🙂 Dette er vertfall ein frukost som kroppen og hode mitt setter pris på, så eg klarer å holde magen i sjakk og konsentrasjonen på plass til lunsjpause.

Knekkebrøda passer like godt til mellommåltid, påfyll før/etter trening eller på farten – både med og uten pålegg. Dei passer også perfekt til å knuse over salater for å få litt ekstra smak og crunch. Kun fantasien setter grenser 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *