Dei 6 mest populære oppskriftene i april

Hei fredag!

Og plutselig var vi godt igang med mai måned. Som dei aller fleste av dokke veit, så betyr ny måned ein oppsummering av dei mest populære oppskriftene/innlegga fra måneden som er forbi. April bærer preg av påska på fleire måter; både i forhold til dei mest populære oppskriftene, men det blei også litt færre oppskrifter enn vanlig. Eg hadde jo nesten ei veke bloggfri i påska! Uansett, her får du topp 6 fra april:

Sukkerfri, saftige solskinnsboller, oppskrift HER
Denne bolleoppskrifta fekk virkelig bein å gå på! Like gode til kaffikoppen som kveldskos eller turmat. Bruk gjerne gjærdeiga som grunnoppskrift og lag andre typar bollar – som skillings­bollar, skulebollar, sjokoladebollar, rosinbollar eller bollekake.

*

Sukkerfri påskeegg med krema melkefyll, oppskrift HER
Ein storfavoritt både før påska og i påska hos veldig, veldig mange. Og dette er ein nydelig konfekt som kan lagast og nytast uansett om det er jul, påske, helg eller kvardag 🙂

*

Kylling- og pastasalat med krema pestodressing, oppskrift HER
Heilt sinnsjukt enkelt å lage til, heilt sinnsjukt godt å ete. Ein salat er så mykje meir enn salat, og denne er berre fantastisk god. Kjekt at så mange har laga denne til både lunsj, middag, venninnekvelder og koldtbordet!

*

Sukkerfri Black Magic sjokoladekake, oppskrift HER
Ei mektig, men nydelig konfektkake. Allerede prøvd av fleire i helga, og allerede notert av enda fleire til mai og den store kakemåneden!

*

Kyllingspyd med mangosalat & guacamole, oppskrift HER
Lyse dager, knallsol og fine temperaturer gjer at eg har lyst på lette, friske måltider. Kyllingspyd med mangosalat & guacamole er eit perfekt slikt måltid, og passer like godt på grillen som i steikeovnen

*

Den beste sukkerfri suksessterta, oppskrift HER
Årets påskekake! Og eg fekk tilsendt så mange bilder av denne kaka i påska. Den passer absolutt like godt til helg, fest eller feiring utenom påske også.


Har du en favorittoppskrift fra april måned? 🙂

No skal eg innrømme at eg gleder meg skikkelig til det mai bringer! Det blir ein gradvis overgang til meir og meir sommarmat framover, som inkluderer smoothie, is, friske salater, grillmat, tilbehør m.m 🙂 I tillegg er det mai og den store kakemåneden, så det blir vell litt ekstra fokus på kaker og desserter. Kanskje du har en eller to ønskeoppskrift også? Del gjerne!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Spiste kylling-og pastasalaten til middag/kveldsmat i går – veldig god! Vi var to veldig slitne og sultne sjeler som kom hjem fra tur en del timer senere enn planlagt, så da var det veldig deilig at det bare var å smelle sammen ingrediensene og vipps var det mat 😀
    Hvis jeg kan komme med et ønske til oppskrift må det være en glutenfri (gjerne laktosefri) og sunnifisert sitronterte 😀
    God helg <3

    1. Så hyggelig å lese, Ida 😀 Denne er virkelig blitt ein favoritt hos mange – inkludert meg sjølv! Eg er så glad i den gode pestodressingen som blandast inn i salaten, mmm 🙂

      Ønsket ditt er notert! Sitronterte og sitronkake er veldig etterspurt 🙂