Wasa Happy – med rista gresskarkjerner & havsalt

Annonse / Innegg i samarbeid med Wasa

Den beste starten på dagen er eit godt måltid, men det er jammen den beste avslutinga på dagen også. Eit godt kveldsmåltid som en rolig, avslappane stund før kvelden er over. Det trenger ikkje vere noko avansert, tidskrevande eller fancy. Det holder med eit par smakfulle knekkebrød med deilig pålegg;

Wasa Happy er tynne og sprø knekkebrød bakt med fullkornsrugmjøl, blanda frø og ein klype gurkemeie. Dei er toppa med rista gresskarkjerner og havsalt, som gjer at dei blir ekstra får ekstra smak og crunch. Med heile 93% på grovhetsskalaen er desse knekkerbrøda både eit sunt og næringsrikt alternativ som passer til frukost, lunsj, matpakken, kveldsmat eller på farten.


Eit typisk kveldsmåltid kan sjå slik ut for meg; 
→ 2 Wasa Happy knekkebrød med gresskarkjerner & havsalt
→ Peanøttsmør & banan
→ Kvitost & paprika
→ Frukt & noko godt i glaset

Pålegget varierer eg fra gang til gang, alt etter kva eg har tilgjengelig og lyst på. Det er det eg liker ekstra godt med Wasa Happy, dei passer med alt av pålegg. For å ikkje nevne at knekkebrøda er porsjonert i forpakninger, så dei er praktiske å ta med seg på farten!

Ikkje noko avansert, ikkje noko tidskrevande, ikkje noko fancy. Rett og slett berre ein enkel, nydelig avslutning på dagen 🙂

Wasa Happy er blitt min favoritt, men Wasa Enjoy med søtpotet & grønnkål er også sprø, smakfulle og veldig gode♥

Prøv sjølv og finn ut kva type du liker best 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *