Vekemeny 22/2019

Hei søndag – som betyr forslag til ny vekemeny 🙂

Som alltid en god blanding av ulike oppskrifter, og noko for einkvar smak. Er det en ting eg vertfall skal lage den kommande veka, så er det brokkoliburgerane! Dei er SÅ gode, og heilt perfekt til både lunsj og middag!

MANDAG!
Brokkoliburger med søtpotet, oppskrift her

*

TIRSDAG!
One pot pølsegryte med pasta & grønnsaker, oppskrift her

*

ONSDAG!
Potet- og purreløksuppe med laks, oppskrift her

*

TORSDAG!
Enkel, kvardagslig grillmiddag med svinefilet, oppskrift her♥

*

FREDAG!
Tacopai med grov bunn, oppskrift her

*

LØRDAG!
Sunne bounty pannekaker, oppskrift her

*

SØNDAG!
Laksepakke med aspargesrisotto, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Enkel speltfocaccia, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Vaffelomelett med grønnsaker, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT!
Søte, seige energikuler med chiafrø, oppskrift her

Eg befinner meg på Gol denne helga, så no er det frukosttid før det blir en ny dag med sykling på Golsfjellet. Her er så mange fine sykkelturer, og vi kosa og skikkelig med aktive dager, god mat og campinglivet her 🙂

Håper alle får en nydelig søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Takk for ny inspirasjon! 🙂

    Et spÞrsmÄl: har du noen gang brukt sukrin for Ä lage sukkerlake? Jeg har lyst til Ä prÞve Ä hermetisere frukt (spesielt rabarbra akkurat nÄ), men er usikker pÄ hvordan det funker med sukrin.

    1. Hei! Ja, eg har laga sukkerlake med sukrin, det er ikkje noko problem. Men til langtidshermetisering er eg usikker pÄ om det funka like bra :/