Tomatsalsa med eple, mynte & basilikum

Annonse / innlegg i samarbeid med Enriched Food

God tirsdagsmorgen!

Eller, det føles nesten ut som ettermiddag for denne frøkna. Neida, så ille er det ikkje… Men eg var oppe i 04.30 draget idag for å rekke første fly til Gardemoen. Eg er nemlig på vei til Ålesund for å besøke min samarbeidspartner Enriched Food! Vi har samarbeida no i 7 måneder, og jevnlig har det dukka opp oppskrifter med Enriched Food sine kvalitetsoljer med omega-3. Dette er eit samarbeid eg er skikkelig fornøgd med, utrulig stolt over og ikkje minst veldig takknemlig for. No er eg på veg for å besøke dei i Ålesund, der vi skal bruke dagen på å bli bedre kjent, få omvisning på lokala, virkelig få innblikk i korleis oljen produserast fra start til slutt, ete digg mat (med Enriched olje sjølvsagt!) også vidare…. Eg gleda meg!

Så, idag har eg også en ny oppskrift med Enriched Olje, denne gangen i basilikumsmak. Som nevnt tidligare finnes oljene i tre ulike smaker; kvitløk, sitron og basilikum. Dei er veldig anvendelige, og berre 1 ts av denne oljen dekker det anbefalte inntaket av omega-3 fettsyrer. Dette er kvalitetsoljer på sitt beste som du kan bruke i matlaginga di for å både heve smaken, men også for at du kan få i deg dei livsnødvendige omega-3 fettsyrene på en enkel og velsmakande måte 🙂

I dagens oppskrift har eg lurt inn basilikumoljen i en frisk og smakfull tomatsalsa;

Du treng, 1 skål
400 g klasetomater, delt i fire
1 grønt eple, i terninger
1 rødløk, finhakka
Safta fra 1/2 lime
1 ss finhakka, frisk basilikum
1 ss finhakka, frisk mynte
2-3 ss Enriched Basilikumolje

Slik gjer du:
Veldig enkelt og greit; bland saman alle ingrediensane. Ha eventuelt over litt grovkverna salt & pepper før servering.

Tomatsalsaen passer perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk, kylling eller grillmat. Den kan også serverast som en egen rett på tapasbordet eller koldtbordet.

Eg gleder meg til vidare samarbeid og mange fleire oppskrifter med Enrcihed Food, og håper også at enda fleire av dokke få augene opp for desse oljene. Du kan bestille flasker eller porsjonspakninger på Enriched Food si heimeside HER. 

No går reisa vidare – følg meg gjerne på instagram under @lindastuhaug for mange oppdateringer iløpet av dagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *