Dei 8 mest populære innlegga/oppskriftene i mai

Hei godtfolk!

Pluselig så var mai måned forbi, og årets første sommarmåned i gang. Det gledes, vi er vell fleire om er enige om det? 😀
Uansett, nokre tradisjoner holder eg vedlike etter mange år som bloggar, og ein av dei er å oppsummere dei mest populære innlegga/oppskriftene fra måneden som var. Mai var absolutt en bra måned her på bloggen, og dei 8 innlegga/oppskriftene de tok aller best imot var desse:

One pot pølsegryte med pasta & grønnsaker, oppskrift her
Definitivt månedens aller mest populære oppskrift! Det er nok ein kombinasjon av at oppskrifta er rask og enkel å lage, krever lite oppvask, kan klargjerast kvelden før og ikkje minst at den smaker digg!

*

Banoffee pai uten tilsatt sukker, oppskrift her
Ei nyyydelig festkake som består av paibunn, karamell, banan og krem. Denne er det mange som lagde i mai!

*

«Turanbefaling: Vetvika – ei nydelig, skjult naturperle», innlegg her
Dette innlegget blei tatt veldig godt imot hos dokke! Ein av dei aller finaste turane og plassane her i Sogn og Fjordane, uten tvil. Håper dette innlegget inspirere fleire til å ville ta turen til denne naturperla av dei sjeldne her 🙂

*

Grov middagspai med søtpotet & mozzarella, oppskrift her
Middagspai er alltid ein slager hos dokke, og denne var ingen unntak! Tips: lag så stor oppskrift at du kan ta med til lunsj dagen etterpå. Digg!

*

Enkel, digg skinkesalat, oppskrift her
Denne fargerike skinkesalaten er klar på under 10 minutt. Ingen steiking eller koking, kun skylling og kutting av ingredienser. Også er den næringsrik, knallgod og superenkel å lage!

*

«Mine 10 beste sukkerfri festkaker», innlegg her
Mai er jo den store kakemåneden, og i den anledning samla eg mine 10 beste sukkerfri festkake i eit innlegg. Dette blei veldig populært, og alle oppskriftene har blitt laga av mange denne måneden!

*

Grove og enkle søtpotet polarbrød, oppskrift her
Er du glad i søtpotet kjem du til å elske desse… Dei passer like godt til frukost som matpakken, turmat, tilbehør til middagen eller kveldsmaten. Ingen tvil at desse er blant dei mest populære oppskriftene i mai hos dokke!

*

Sukkerfri, nydelig yoghurt panna cotta med bærsaus, oppskrift her
Søt, frisk dessert som smaker ekstra godt innimellom tunge kaker 🙂 Denne kan du fint nyte som kveldskos eller mellommåltid også!

Har du kanskje en favoritt frå mai? Del gjerne i kommentarfeltet 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *