Vekemeny 24/2019

God morgen!

Det er søndag og det faste søndagsinnlegget er på plass; vekemeny med forslag til middager heile veka, pluss litt ekstra. Kanskje du finner en oppskrift du vil teste, kanskje du finner fire, eller kanskje du faktisk tar i bruk heile vekemenyen? Det merker eg varierer veldig, men så lenge eg får gi litt inspirasjon, så er eg godt fornøgd 🙂

MANDAG!
Pastasalat med fetaost, granateple og rista pinjekjerner – oppskrift her♥ Perfekt til grillmaten eller som en egen rett!

*

TIRSDAG!
Pestogratinert laks med bakte grønnsaker og poteter, oppskrift her

*

ONSDAG!
Krema blomkålform med skinke, oppskrift her

*

TORSDAG!
Ovnsbakt stange kyllinglår med frisk mango- og fetasalat, oppskrift her

*

FREDAG!
Heimelaga burger med sprø søtpotetfries, oppskrift her

*

LØRDAG!
Blåbær- og mangosmoothie i skål, oppskrift her♥ Perfekt til frukost eller lunsj!

*

SØNDAG!
Heimelaga fiskekaker med tomatsalsa, oppskrift her

*

VEKAS BAKETIPS!
Sprø og supergode knekkebrød med havre og valnøtter, oppskrift her

*

VEKAS MATPAKKETIPS!
Karbonadedeig, quinoa og grønnsaker, oppskrift her

*

VEKAS EKSTRAOPPSKRIFT!
Heimelaga rabarbrasaft uten sukker, oppskrift her

Ha en finfin søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

  1. Ingebjørg

    Hei.
    Jeg lurer på en ting. Når man steker kjøtt/fisk/egg osv., hva er best å bruke til steking? Smør, olje, margarin? Evt. hvilken olje kan anbefales? Forvirra Ha en fin søndag

    1. Hei! Kva er best? I forhold til kva? 🙂
      Eg steiker alltid i smør, fordi eg lika det best.

  2. Birgitte

    Hei! Blir glad hvis du legger ut oppskrifter på veganske retter/kaker/søtsaker <3
    Du tar nydelige bilder!

    1. Hei! Eg legger ut mykje vegansk eg allerde 🙂 Tusen takk!

  3. Hva med å lage en handleliste med alt man trenger til å lage hele ukemenyen i tillegg? 🙂

    1. Kanskje eg begynner med det etterkvart, men ikkje heilt med det første 🙂