Søtpotet-Quinoa-Bowl

Heisann!

Det er jo ikkje kva som helst mandag idag, det er vell mange som har fri? 🙂 Uansett, det er på sin rette plass å holde på tradisjonen med mandag og vegetaroppskrift. Eg var veldig usikker på kva eg skulle kalle denne retten her, men fant ut at Søtpotet-Quinoa-Bowl beskriver den ganske så bra!

Dette er rett og slett en bolle fylt til randen med mykje godt – og her kan ein bruke akkurat det ein liker og har tilgjengelig. Min versjon idag er vegansk med mange gode smaker, fine farger og digge konsistenser. Kombinasjonen var rett og slett skikkelig god!

I denne skåla finner du;
→ Baby leaf mix
→ Søtpotethummus
→ Tomater
→ Quinoa
→ Avokado
→ Mais
→ Pinjekjerner

Baby leaf fyller bunnen av skåla, så berre topper ein med resten. Utrulig enkelt, utrulig lekkert – eller kva?

Oppskrift på søtpotethummus finner du her.

Eg lagde denne skåla når eg hadde rester av både søtpotethummus og kokt quinoa i kjøleskapet. En super måte å bruke opp rester på, og søtpotethummusen smakte virkelig skikkelig godt i denne skåla. Nam!

Eg skal definitivt prøve meg på fleire slike skåler framover – gjerne med eit ekstra fokus på vegansk og vegetarisk. Det er ingen tvil om at ein også ete med augene, og dette er mat som gjer meg glad å sjå på!

Lag din egen variant du også! Miks og triks med ulike grønnsaker og andre digge ingreidenser – her passer virkelig alt, og det er kun fantastien som setter grenser 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *