Linda Stuhaug

Annonse

Quinoasalat med mango, fetaost & mykje anna godt

Quinoasalat med mango, fetaost & mykje anna godt
Mandag igjen!
Og vi starter som alltid veka med en kjøttfri oppskrift; Quinoasalat med mango & mykje anna godt! Dette er ein skikkelig fargerik quinoasalat med mange gode smaker. Salaten blei tilfeldig til av dei ingrediensane vi hadde i kjøleskapet, så det blei en god miks av nettopp mykje godt.
Men – ikkje lås deg fast til dei ulike fruktene/grønnsakene som står i ingredienslista, bruk rett og slett det du liker og har tilgjengelig 🙂 Oppskrifta kan du gjerne bruke som inspirasjon, eller eventuelt følge også sjølvsagt – for den blei skikkelig god!
Du trenger, 1 stor skål 2 dl quinoa 1 pk, 65 g baby leaf mix 1 spisspaprika 100 g cherrytomater 1/2 rødløk 1 mango 1 avokado granateplekjerner fra 1/2-1 granateple 1/2-1 glass fetaost
Slik gjer du: 1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
2. Kutt alle fruktene/grønnsakene i passelige biter.
3. Bland alle ingrediensane godt sammen. Voila!
Quinoasalaten passer like godt som en egen, kjøttfri lunsj- eller middagsrett, men kan også brukast som tilbehør til kjøtt, fisk, kylling eller grillmat 🙂
Så godt, så enkelt♥
Håper alle får en knallfin start på den nye veka 😀 Her skinner sola idag, og det er berre heilt fantastisk!

Mandag igjen!

Og vi starter som alltid veka med en kjøttfri oppskrift; Quinoasalat med mango & mykje anna godt! Dette er ein skikkelig fargerik quinoasalat med mange gode smaker. Salaten blei tilfeldig til av dei ingrediensane vi hadde i kjøleskapet, så det blei en god miks av nettopp mykje godt.

Men – ikkje lås deg fast til dei ulike fruktene/grønnsakene som står i ingredienslista, bruk rett og slett det du liker og har tilgjengelig 🙂 Oppskrifta kan du gjerne bruke som inspirasjon, eller eventuelt følge også sjølvsagt – for den blei skikkelig god!

Du trenger, 1 stor skål
2 dl quinoa
1 pk, 65 g baby leaf mix
1 spisspaprika
100 g cherrytomater
1/2 rødløk
1 mango
1 avokado
granateplekjerner fra 1/2-1 granateple
1/2-1 glass fetaost

Slik gjer du:
1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.

2. Kutt alle fruktene/grønnsakene i passelige biter.

3. Bland alle ingrediensane godt sammen. Voila!

Quinoasalaten passer like godt som en egen, kjøttfri lunsj- eller middagsrett, men kan også brukast som tilbehør til kjøtt, fisk, kylling eller grillmat 🙂

Så godt, så enkelt♥

Håper alle får en knallfin start på den nye veka 😀 Her skinner sola idag, og det er berre heilt fantastisk!

Annonse

2 Kommentarer

M

Medha

5. mai 2020

Hei. Finnes laktosefri fetaost?

Linda Stuhaug

6. mai 2020

Fetaost er naturlig lavt på laktose og dei aller fleste med laktoseintoleranse tåler fint fetaost 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg