Dei 6 mest populære oppskriftene i juni

Heisann!

Vi er godt i gang med juli, og ny måned betyr som alltid ein oppsummering av dei mest populære oppskriftene fra måneden som er forbi. Juni var virkelig starten på sommarmat-sesongen, sjølv om sommaren nesten har uteblitt… Det er ikkje mange fine og varme sommardager vi har hatt, men sommarmat er no godt uansett 🙂 Så, her er en oppsummering av topp 6 oppskrifter fra juni:

Skinke- og pastasalat med krema pestosdressing, oppskrift her
En smakfull skinke- og pastasalat er alltid en slager, enten det er til lunsj, brunsj, middag, venninnekvelden, tapasbordet eller koldtbordet… Det er lettvint å lage, går relativt kjapt og er noko som faller i smak hos dei fleste. Denne er blitt veldig populær, prøv den du også!

*

Sunn skogsbærsorbet på 2 minutt, oppskrift her
Lysten på heimelaga, smakfull yoghurtis/sorbèt? Som er sunn, frisk og skikkelig god? Og ikkje minst klar til å nytast på 2 minutt? Då er denne oppskrifta midt i blinken for deg!

*

Fargerik fiskeform med baconost – på grillen, oppskrift her
Ein fargerik, smakfull fiskeform med baconostsaus. Her har du berre alt i en form, setter på grillen og etter 10-15 minutter er fiskeformen klar. Sunt, godt og veldig enkelt 🙂

*

Enkel, sukkerfri rabarbrakake, oppskrift her
Du rører raskt sammen ingrediensane, fordeler rabarbra på toppen og steiker til kaka er ferdig. Eg har brukt litt havremjøl og kesam for å gå eit grovare/magrare resultat – ei kake som passer like godt kvardag som helg!

*

Quinoasalat med halloumi og jordbær, oppskrift her
Ein smakfull, men veldig enkel quinoasalat med halloumi & jordbær. Du treng ikkje meir enn 6 ingredienser til denne salaten, men likevell er den både fargerik og fantastisk god!

*

Kjøleskapsgraut med kefir, oppskrift her
Kjøleskapsgraut, eller over-natta-havregraut, er superfrukosten du rører sammen kvelden i forvegen, så er grauten klar i kjøleskapet når du står opp om morgonen.Denne varianten med kefir er veldig god, men du kan sjølvsagt bruke melk og yoghurt istedenfor om du ønsker!

Eg fortsetter med eit ekstra fokus på sommarmat no i juli, samtidig som det generelt vil bli litt mindre blogging og oppdateringer 🙂 Det høyrer sommaren med, og eg skal ha (delvis) ferie frå og med neste veke!

Men, eg håper du vil fortsette å følge sjølv om det er sommar og ferietid for mange! Mat må man ha, og eg vil titte innom nokre ganger i veka med matinspirasjon og matglede 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Håper du får en knall sommer! 🙂

    1. Takk for det, og det samme til deg Malene 😀