Linda Stuhaug

Annonse

Laks med smakfull quinoasalat

Laks med smakfull quinoasalat
Heisann godtfolk!
Eg har (delvis) ferie denne veka og har komt meg på Gol Camping igjen. Idag skal vi sykle Rallarvegen frå Haugastøl til Flåm, før vi reiser tilbake her for nokre dager 🙂 Det er sol og fint vær, så det kunne ikkje blitt bedre!
Bilder fra sykkeltur på Golsfjellet forrige helg! Vi har bestilt samme vær – og det ser lovande ut 🙂
Men, eg har forhåndsskrevet blogginnlegg til dokke, og idag får de servert laks med en smakfull quinoasalat! Quinoasalaten passer like godt til anna type fisk, kjøtt, kylling og grillmat, eller som en lettvint lunsj/middagsrett også 🙂
Laks med smakfull quinoasalat, 4 personer 4 laksefileter – 2 dl quinoa 1 pk, 65 g baby leaf mix 100 g cherrytomater 1/2 rødløk 1 mango 1 avokado 1 blokk fetaost
Slik gjer du: 1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.
2. Steik laksen på 180 grader, ca. 10-15 minutt, eller til laksen er gjennomstekt. Du kan også grille laksen, eller steike den på steikepanna.
3. Kutt alle fruktene/grønnsakene til quinoasalaten i passelige biter. Bland sammen med den avkjølte quinoaen.
4. Server quinoasalaten med varm, lun eller kald laks. Nyt!
Det blir en relativt stor porsjon med quinoasalat – men har du rester igjen smaker det like godt til kveldsmat eller lunsj dagen etterpå 🙂
Sommarlunsj eller sommarmiddag på sitt beste, med mange gode smaker og konsistenser 🙂
Ha en finfin onsdag, eg titter innom igjen før helga♥

Heisann godtfolk!

Eg har (delvis) ferie denne veka og har komt meg på Gol Camping igjen. Idag skal vi sykle Rallarvegen frå Haugastøl til Flåm, før vi reiser tilbake her for nokre dager 🙂 Det er sol og fint vær, så det kunne ikkje blitt bedre!

Bilder fra sykkeltur på Golsfjellet forrige helg! Vi har bestilt samme vær – og det ser lovande ut 🙂

Men, eg har forhåndsskrevet blogginnlegg til dokke, og idag får de servert laks med en smakfull quinoasalat! Quinoasalaten passer like godt til anna type fisk, kjøtt, kylling og grillmat, eller som en lettvint lunsj/middagsrett også 🙂

Laks med smakfull quinoasalat, 4 personer
4 laksefileter

2 dl quinoa
1 pk, 65 g baby leaf mix
100 g cherrytomater
1/2 rødløk
1 mango
1 avokado
1 blokk fetaost

Slik gjer du:
1. Skyll quinoa godt under rennande, varmt vatn. Kok opp 4 dl vatn og la quinoaen småkoke med lokk i 15 minutt. Avkjøl.

2. Steik laksen på 180 grader, ca. 10-15 minutt, eller til laksen er gjennomstekt. Du kan også grille laksen, eller steike den på steikepanna.

3. Kutt alle fruktene/grønnsakene til quinoasalaten i passelige biter. Bland sammen med den avkjølte quinoaen.

4. Server quinoasalaten med varm, lun eller kald laks. Nyt!



Det blir en relativt stor porsjon med quinoasalat – men har du rester igjen smaker det like godt til kveldsmat eller lunsj dagen etterpå 🙂

Sommarlunsj eller sommarmiddag på sitt beste, med mange gode smaker og konsistenser 🙂

Ha en finfin onsdag, eg titter innom igjen før helga♥

Annonse

5 Kommentarer

T

Turid

24. september 2019

Denne ble supergod!

Linda Stuhaug

25. september 2019

Så kjekt å lese, Turid 😀

V

Veronica

13. juli 2019

Hei, kan du legge ut studentvenlige oppskrifter?

V

Veronica

13. juli 2019

Hei! Eg er student, og lurte på om oppskriftene er studentvenlige? Eller om du kan lage nokre oppskrifter som er meir studentvenlige

Linda Stuhaug

14. juli 2019

Veldig mange av oppskriftene mine er studentvennlige, vil eg påstå. Men uansett korleis ein snur og vender på det, så tenker eg at det å handle riktig og smart (tilbudsvarer osvosv) er det viktigaste for å få ned prisen på oppskrifter 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg